Liam Payne veroorzaakt Twitteroorlog!

Directioners en Beliebers stonden lijnrecht tegenover elkaar

Het viel te verwachten dat Liam Payne commentaar zou krijgen naar aanleiding van zijn gevoelige grapje over Zayn’s afwezigheid:
Zoals je kunt zien legt Payne zijn hand over het gezicht van Malik tijdens het maken van deze foto. Hij Tweette de plaat, waar hij met de rest van One Direction en een poster van hen op staat, met daarbij de tekst ‘#makinglightofasituation sorry for the laughs guys’.

Wij weten wel dat dit een grapje was, maar zo vatte een fan het niet op en Tweette “Isn’t it kinda depressing for you to know that Justin Bieber will always be more successful than you?” Natuurlijk liet Liam dit niet zomaar over zich heen komen en reageerde: “How many times have I been arrested?”

Het digitale voorval zorgde voor een ware Twitteroorlog tussen Beliebers en Directioners. De Justin fans waren vooral boos over het feit dat Liam hun held publiekelijk aan de schandpaal nagelde. Het enige dat Liam er nog aan toevoegde was: “Some people just can’t take joke… Bit of banter guys chill out”.

En wij zijn het met hem eens. Justin is net zo cool als One Direction en vice versa. Dus, chill de f*ck uit! ;)woensdag, 25 maart 2015