Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

16 januari 2018
Er gaat een nieuw gerucht rond waar je waarschijnlijk héél blij van gaat worden: Charlotte Crosby, Gaz Beadle, Scotty T, Vicky Pattison en Aaron Chalmers schijnen namelijk binnenkort te zien te zijn in een eigen spin-off! De (bijna allemaal) ex-geordies, die sinds 2011 jarenlang in Geordie Shore zaten, komen dus waarschijnlijk eerder terug dan je denkt…
 
Een bron vertelde tegen The Sun Online: "Er is super veel interesse in een serie over deze vijf sterren en fans zullen tijdens de spin off echt een kijkje in hun leven krijgen. Charlotte heeft al een eigen TV-show en deze serie zal op die show aansluiten, waarin je haar moeder vaker voorbij zal zien komen. Daarnaast gaat ook Gaz je toelaten in zijn leven en zie je hoe hij samen met Emma McVey zorgt voor hun pasgeboren zoontje. Vicky wordt gevolgd in aanloop naar haar huwelijk met John Noble en van Scotty en Aaron zie je van alles en nog wat uit hun leven."
 
Omdat deze Geordies de show of al hebben verlaten of gaan verlaten, wordt het volgens velen hoog tijd voor een comeback van je favoriete lads en lasses!
 
En nu jij; zou jij binnenkort ook wel een kijkje willen nemen in hun juicy levens?


Ben je benieuwd naar hoe de nieuwe Geordies dit jaar de villa helemaal op stelten zetten? Klik hier om de eerste aflevering van een nieuw seizoen Geordie Shore gratis terug te kijken. Benieuwd naar wat er in de volgende aflevering gebeurt? Check hieronder alvast de sneak peek. 

Nieuwe afleveringen van Geordie Shore zie je elke woensdag om 22:00 op MTV.

Geordie Shore - "Als hij niet homo was zou ik hem doen"

categorie:

laatste nieuws

HOREN: Dit zijn dé zomerhits van 2018

news

Dua Lipa krijgt haar eigen KLEDINGLIJN!

news

ZIEN: JTOU-deelnemer laat zich NAAKT tatoeëren op z’n vriendin…

news

EOTBDD aflevering 3 in 5 hilarische gifjes!

news

$100.000.000 prijzengeld voor FORTNITE-spelers?!

news

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news