MTV EMA Nominee | Kensington

24 september 2013
Vorige week zijn alle genomineerden voor de MTV EMA 2013 onthuld door niemand minder dan Ron Burgundy. Vijf topacts maken kans op een award in de categorie 'Best Dutch Act'. Kensington, Afrojack, Nicky Romero, Nielson en Armin van Buuren.
Wij zetten elke week een act in de spotlight zodat jij weet op wie je moet stemmen via http://nl.mtvema.com/ . Deze week staat Kensington centraal op MTV.nl!
De vier vrienden uit Utrecht vormden in 2005 de band Kensington. Zanger Eloi Youssef, zanger-gistarist Casper Starreveld, bassist Jan Haker en drummer Niles Vandenberg brachten 2 ep's en 2 albums uit, Borders in 2010 en in mei 2012 verscheen het tweede album Vultures. Maar 2013 is hét jaar voor Kensington dat ze doorbraken. Ze stonden op het podium van bijna alle grote festivals in Nederland en Europa. Je kon ze onder andere zien tijdens Pinkpop, Appelpop, de Zwarte Cross en gingen zelfs de grens over naar Hongarije voor een optreden tijdens Sziget.
2013 begon voor de heren met een show op Eurosonic Noorderslag festival en een kleine tour langs Nederlandse zalen in maart en april. Daarnaast mochten de mannen het voorprogramma verzorgen van Two Door Cinema Club en Kane. En nu zijn ze genomineerd voor een MTV EMA in de categorie voor 'Best Dutch Act'!
Wil jij er nu zeker van zijn dat Kensington met die award naar huis gaat? Breng dan hier je stem uit: http://nl.mtvema.com/

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws