Where did Gaga go?

3 december 2013
Lady Gaga’s Japanse label onthulde vorige week de Gagadoll. Een levensgrote pop die bijna niet van de echte Gaga te onderscheiden is. Ze zingt zelfs de nummers van haar nieuwe album ARTPOP voor je, als je jouw oor op haar hart legt.
Zo ver gaat Gaga voor haar little monsters. Ze brengt zichzelf een stukje dichter bij haar fans maar blijft tegelijkertijd nog zo ver weg. De vrouw met misschien wel de trouwste fans ter de wereld heeft het druk maar hoe kan het dan dat we toch maar weinig van haar vernemen? Waar is ze mee bezig?
Na de release van haar derde album, ARTPOP op 11 november, en de "Applause "
videoclip zijn we Miss Gaga een beetje kwijt geraakt. Drie weken geleden ontsloeg ze haar manager Troy Carter. De reden van de breuk blijft een mysterie maar feit is wel dat hij verantwoordelijk was voor haar internationale doorbraak. De 27-jarige popster plaatste vrijdag een foto op Instagram met de tekst: “Lot of changes happening in my life, schedules been crazy, but I'm finally feeling like me again. Nobody holding me back, I can just be myself. Feels good. Paws up.”
Watskeburt Gaga? Het feit dat Gaga zich weer als zichzelf voelt zou ook de oorzaak kunnen zijn van de down-to-earth foto’s die de laatste tijd verspreid zijn. Een prachtige Gaga zonder vleesjurk of make-up. Au naturel it is! Dat zagen we ook tijdens haar performance met R. Kelly op de AMA’s vorige week.
Haar marketingmachine HAUS OF GAGA werkt nog op volle toeren en plaatste in augustus ter promotie van Gaga’s nieuwe album een filmpje op Youtube met de boodschap vooral haar album niet te kopen. Het had een averechts effect want in de eerste week werden er al 260.000 exemplaren verkocht. Dit gezegd hebbende blijft ze wel achter op Katy en Miley die net wat meer exemplaren in hun eerste week er doorheen knalde. Haar sprookjesachtige entree op een wit paard tijdens de American Music Awards riep bij Miley een paar vraagtekens op "Why didn't she show up in an egg embryo like she did last time?"
Ze is gewoon weer ‘zichzelf’, Miley! Een klassiek Thanksgiving performance met Don Jon-acteur Joseph Gordon Levitt in the Muppet Show bevestigde dat nogmaals. Al bij al lijkt het toch dat Gaga nog totaal niet klaar is om met pensioen te gaan maar misschien gewoon een andere weg inslaat. We kunnen niet ontkennen dat ze er gezonder uitziet dan voorheen. Met The Body Revolution wil Lady Gaga laten zien dat ieder lichaam mooi is en er geen standaard is voor beauty.
Op dit moment is ze nog in Japan en wees niet bang want de extraverte Gaga is ook nog steeds aanwezig. En dat zal ook zo zijn tijdens haar volgende tour, waar we op haar Instagram een klein voorproefje van kregen. Mogen we haar social media geloven dan is ze happy, gezond en druk bezig met de voorbereidingen voor haar Artpop-tour. We houden jullie op de hoogte van de data.
Kun je niet zo lang wachten om Mother Monster in het echt te zien, er zijn 100 levensechte poppen beschikbaar dus rennen!

laatste nieuws

Niall Horan schrijft tweede album in 2018

Nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws