'Waar is Xzibit toch gebleven?'

4 februari 2014
Tijdens de herhaling van Pimp My Ride vroegen wij ons af hoe het nu met presentator/rapper Xzibit gaat. Wij herhalen nog regelmatig een aflevering van Pimp My Ride, maar waar is hij in real life gebleven?
Nou vandaag verscheen er een opvallend, maar vooral leuk bericht in de media. Within Temptation gaat samenwerken met Xzibit! Ze gaan de samenwerking aan op hun nieuwe album voor de tack 'And We Run'. Zangeres Sharon den Adel vertelt dat ze al langer met een rapper wil samenwerken.
'Het leek ons altijd al helemaal te gek om met een rapper te werken. We hebben ook veel verschillende dingen geprobeerd. We schreven gewoon nummers en keken of het zou werken. Dan zochten we een rap in hetzelfde ritme en plakten die er overheen om te horen of het klonk. Maar het belangrijkste was dat het heel erg herkenbaar Within Temptation moest zijn. En dat is 'And We Run' zeker.'
De nieuwe track komt van het zesde studioalbum van Within Temptation, genaamd 'Hydra'. Sharon gaat verder over Xzibit: 'Zijn stem is erg donker en duister, dat vind ik te gek! Eigenlijk wist ik niet eens dat hij rapte. Ik kende hem vooral van Pimp My Ride op MTV. Robert Westerholt, ons oud-gitarist, stelde hem voor. Toen keken we op YouTube en hij bleek al met gitaren en orkesten gewerkt te hebben. Hij is dus niet bang om te experimenteren, dat was belangrijk.'
Gitarist Robert Westerholt hoort niet meer tot de vaste formatie van de band, hij kreeg samen met zangeres Sharon 3 leuke kids. Het stel heeft toen besloten dat hij zich op de kinderen richt.
Wij zijn zeer benieuwd naar de samenwerking tussen Within Temptation en Xzibit. Hip hop meets metal?

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series