MTV beloftes voor 2015

14 januari 2015
Kay Nambiar
De winnaar van Expeditie Robinson 2014 gaat harrrd! Maar wist je ook dat deze mooiboy samen met zijn broer (en o.a. Jett Rebel) de band Valerius heeft opgericht? Naast muzikant en model is Kay ook sinds oktober 2014 actief als MTV presenter waarvoor hij interviews doet met de vetste artiesten en de tofste MTV events host. Hij maakte zijn presenteerdebuut tijdens de MTV EMA Pre-Party 2014 in Amsterdam en interviewde onlangs nog Oliver Heldens tijdens het MTV Brand New Presents: Oliver Heldens evenement in de Lichtfabriek in Haarlem.
Ayden
Misschien ken je haar gezicht en stem al van haar deelname aan X-Factor in 2013. Hoewel ze opviel, haalde ze de liveshows nét niet. Maakt niks uit! Anderhalf jaar later bestormt de 19-jarige beauty de hitlijsten als Ayden met Yellow Claw’s track ‘"Till It Hurts"
waarvan ze de vocalen verzorgt en een prominente rol in de videoclip heeft. Ook heeft ze een contract binnen weten te slepen bij Epic Records en zit ze momenteel in de studio om nieuw materiaal op te nemen. Laat je paspoort maar vast vernieuwen Ayden want 2015 wordt een te gek jaar!
Lucas Hamming
Last but certainly not least hebben wij Lucas Hamming in ons vizier. Als finalist van de beste singer-songwriter van Nederland konden we kennis maken met deze nuchtere en talentvolle muzikant van Nederlandse bodem. Zijn single ‘Mojo Mischief’ was MTV Must-C en 3FM Megahit. Lucas is groot fan van Arctic Monkeys en de inspiratie voor zijn muziek komt dan ook van deze band. Daarnaast was Lucas ook nog sessiemuzikant bij o.a. Only Seven Left. Hoewel hij ook weleens wat acteerwerk heeft gedaan (‘Lover of Loser’) focust Lucas zich helemaal op de muziek en nadat hij vorig jaar al op verschillende festivals heeft gespeeld, is het nu tijd voor zijn eigen tour (Sunday Sun – Spring Tour 2015). Grappig feitje: hij schreef een track over Tinder en heeft uiteindelijk zijn huidige vriendin via deze datingapp gevonden!
Onthoud deze namen want we gaan ongetwijfeld nog veel van ze horen dit jaar!

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws