Justin Bieber verslaat zichzelf met 'Despacito'!

21 juli 2017
Dat het nummer 'Despacito' van Luis Fonsi en Daddy Yankee een zomers nummer is, was al meteen duidelijk. Maar pas vanaf het moment dat de remix met Justin Bieber de wereld in werd geslingerd steeg het nummer naar eenzame hoogte in de charts. Naast de nummer 1 positie wereldwijd, is het nummer nu ook uitgeroepen tot de meeste gestreamde track OOIT! How about dah?
Buitenom het feit dat 'Despacito' hoogstwaarschijnlijk de boeken in gaat als dé zomerhit van 2017, is het nummer met 4,6 MILJARD (!!) streams op o.a. YouTube en Spotify de wereldwijde koploper! En dat voor een track die pas dit begin dit jaar uitkwam..
Nu mag je drie keer raden welke artiest ze hiermee van de troon stoten.. BIEBS HIMSELF! Justin hield namelijk zelf al het record met het nummer 'Sorry', dat met 4,38 miljard streams nu op de tweede plek staat van meest gestreamde tracks ooit.
Door 'Despacito' lijkt er nu ook een hype ontstaan te zijn rondom Spaanstalige tracks, inmiddels hebben namelijk J. Balvin, Maluma, Jennifer Lopez en Becky G een zomerse track in deze taal uitgebracht en ze scoren allemaal muy bien!
categorie:

laatste nieuws

De 10 meest iconische VMA momenten

news

Queen Of Soul Aretha Franklin overleden op 76-jarige leeftijd

news

FOTO'S | Teen Mom: Farrah VERVANGEN door 2 jonge moeders

news

FOTO | Liam Payne (24) datet 18-jarige One Direction fangirl!

news

ZIEN! Kylie’s 21e bday: celeb vriendin DRONKEN AFGEVOERD met ambulance

news

Dit zijn de beste karaoke tracks

news

Van Rihanna tot Kylie Jenner: deze celebrity fashion trends moet je zien!

news

Zien: sterren als kind in reclames

Nieuws