Justin Bieber verslaat zichzelf met 'Despacito'!

21 juli 2017
Dat het nummer 'Despacito' van Luis Fonsi en Daddy Yankee een zomers nummer is, was al meteen duidelijk. Maar pas vanaf het moment dat de remix met Justin Bieber de wereld in werd geslingerd steeg het nummer naar eenzame hoogte in de charts. Naast de nummer 1 positie wereldwijd, is het nummer nu ook uitgeroepen tot de meeste gestreamde track OOIT! How about dah?
Buitenom het feit dat 'Despacito' hoogstwaarschijnlijk de boeken in gaat als dé zomerhit van 2017, is het nummer met 4,6 MILJARD (!!) streams op o.a. YouTube en Spotify de wereldwijde koploper! En dat voor een track die pas dit begin dit jaar uitkwam..
Nu mag je drie keer raden welke artiest ze hiermee van de troon stoten.. BIEBS HIMSELF! Justin hield namelijk zelf al het record met het nummer 'Sorry', dat met 4,38 miljard streams nu op de tweede plek staat van meest gestreamde tracks ooit.
Door 'Despacito' lijkt er nu ook een hype ontstaan te zijn rondom Spaanstalige tracks, inmiddels hebben namelijk J. Balvin, Maluma, Jennifer Lopez en Becky G een zomerse track in deze taal uitgebracht en ze scoren allemaal muy bien!
categorie: