Justin Bieber verslaat zichzelf met 'Despacito'!

21 juli 2017
Dat het nummer 'Despacito' van Luis Fonsi en Daddy Yankee een zomers nummer is, was al meteen duidelijk. Maar pas vanaf het moment dat de remix met Justin Bieber de wereld in werd geslingerd steeg het nummer naar eenzame hoogte in de charts. Naast de nummer 1 positie wereldwijd, is het nummer nu ook uitgeroepen tot de meeste gestreamde track OOIT! How about dah?
Buitenom het feit dat 'Despacito' hoogstwaarschijnlijk de boeken in gaat als dé zomerhit van 2017, is het nummer met 4,6 MILJARD (!!) streams op o.a. YouTube en Spotify de wereldwijde koploper! En dat voor een track die pas dit begin dit jaar uitkwam..
Nu mag je drie keer raden welke artiest ze hiermee van de troon stoten.. BIEBS HIMSELF! Justin hield namelijk zelf al het record met het nummer 'Sorry', dat met 4,38 miljard streams nu op de tweede plek staat van meest gestreamde tracks ooit.
Door 'Despacito' lijkt er nu ook een hype ontstaan te zijn rondom Spaanstalige tracks, inmiddels hebben namelijk J. Balvin, Maluma, Jennifer Lopez en Becky G een zomerse track in deze taal uitgebracht en ze scoren allemaal muy bien!
categorie:

laatste nieuws

Halsey, Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max en Mabel treden op tijdens de MTV EMA 2019

news

Famke Louise is co-host van de MTV EMA Pre-Party 2019

news

Becky G presenteert de MTV EMA 2019

news

WIN: Tickets voor Why Don't We in TivoliVredenburg

news

MTV Push oktober 2019: Leer Lewis Capaldi beter kennen!

news

Game-lover? Dan moet je dit weekend naar Firstlook Festival.

news

MTV EMA 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

WIN: Maak kans op tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2019

news