‘Midnight Sun’: Je bent buitenaards als je niet om deze film moet huilen.

11 april 2018
In de film Midnight Sun volg je de love story van tieners Charlie en Katie, gespeeld door Patrick Schwarzenegger (ja, de zoon van) en Bella Thorne. De romantische en avontuurlijke dates tussen de twee, krijgen al snel een tragische wending als een date uit de hand loopt en Katie nog maar een paar dagen te leven heeft…
Katie heeft een zeldzame ziekte waardoor contact met zonlicht haar fataal kan worden. Tot nu toe was Katie voorzichtig en ging het altijd goed. Als zij en haar knappe buurjongen Charlie na jaren van stiekem flirten, eindelijk beginnen te daten, wordt het voor Katie steeds moeilijker om het zonlicht te vermijden.
Katie durft Charlie niet over haar ziekte te vertellen en dus zegt ze dat ze alleen ’s nachts tijd heeft om leuke dingen te doen. Als één van hun dates dan toch net iets te lang duurt en Katie in aanraking komt met de zonsopgang, gaat het helemaal mis.
Het zonlicht tast Katie’s lichaam zo erg aan, dat ze volgens specialisten nog maar kort te leven heeft. Wat begon als een onbezorgde, onschuldige relatie tussen twee tieners, eindigt met de laatste dagen van Katie haar leven. Ondanks alles wil Katie niets liever met haar grote liefde Charlie zijn en zo komt langzaam hun liefde tot een tragisch einde.
Check de trailer hieronder!
Wij geven jou de kans om deze film als één van de eersten te zien! Wat moet je doen kaartjes te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst over de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op die kaartjes, is je bestie met wie je graag naar deze film wil, in de comments te taggen! Waar wacht je op?!
categorie:

laatste nieuws

VIDEO | Fans maken zich zorgen over vriendschap Millie Bobby Brown en Drake: té close met elkaar?!

news

Chrissy Teigen's GRAPPIGSTE TWEETS ooit!

news

TEEN MOM-UPDATE: één tienermoeder VERLAAT de show en één OG is opnieuw ZWANGER!

news

VIDEO | Deze 5 Catfish-koppels kregen na de ontmaskering een relatie met elkaar

news

Ariana Grande stopt er (tijdelijk) mee

news

5 redenen waarom planten in je huis een super goed idee is

news

Ook OG Brody Jenner tekent voor terugkeer in The Hills: New Beginnings!

news

Dit zijn de meest bizarre kledingstijlen van 2018 tot nu toe

news