‘Midnight Sun’: Je bent buitenaards als je niet om deze film moet huilen.

11 april 2018
In de film Midnight Sun volg je de love story van tieners Charlie en Katie, gespeeld door Patrick Schwarzenegger (ja, de zoon van) en Bella Thorne. De romantische en avontuurlijke dates tussen de twee, krijgen al snel een tragische wending als een date uit de hand loopt en Katie nog maar een paar dagen te leven heeft…
Katie heeft een zeldzame ziekte waardoor contact met zonlicht haar fataal kan worden. Tot nu toe was Katie voorzichtig en ging het altijd goed. Als zij en haar knappe buurjongen Charlie na jaren van stiekem flirten, eindelijk beginnen te daten, wordt het voor Katie steeds moeilijker om het zonlicht te vermijden.
Katie durft Charlie niet over haar ziekte te vertellen en dus zegt ze dat ze alleen ’s nachts tijd heeft om leuke dingen te doen. Als één van hun dates dan toch net iets te lang duurt en Katie in aanraking komt met de zonsopgang, gaat het helemaal mis.
Het zonlicht tast Katie’s lichaam zo erg aan, dat ze volgens specialisten nog maar kort te leven heeft. Wat begon als een onbezorgde, onschuldige relatie tussen twee tieners, eindigt met de laatste dagen van Katie haar leven. Ondanks alles wil Katie niets liever met haar grote liefde Charlie zijn en zo komt langzaam hun liefde tot een tragisch einde.
Check de trailer hieronder!
Wij geven jou de kans om deze film als één van de eersten te zien! Wat moet je doen kaartjes te winnen? Op ons Instagram-account hebben we een post geplaatst over de film en het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op die kaartjes, is je bestie met wie je graag naar deze film wil, in de comments te taggen! Waar wacht je op?!
categorie:

laatste nieuws

Monica Geuze en haar vriend zetten tattoo voor geboorte dochter!

Nieuws

VMAs nominaties 2018: CARDI B, THE CARTERS & DRAKE meest genomineerd!

news

INSTAGRAM TREND: Barbie Feet (poseren met je voeten net als Barbie)

news

5 domme dingen die je doet als je dronken bent

news

Snooki openhartig over adoptie: “m'n ouders konden me niet betalen”

news

MUST HAVE: Primark komt met ‘FRIENDS’ homeware-collectie!

news

Justin Bieber is verloofd met Hailey Baldwin!

Nieuws

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4: Geef je NU op!

news