Jouw droombruiloft Lauren Conrad stijl

Voor als je over duizend jaar een keer gaat trouwen ;)

Misschien vraagt je high school lover je wel een keer ten huwelijk. Ieieieie! Krijg je al stress bij de gedachte omdat op zo’n dag alles perfect moet zijn? Dan heb jij mazzel dat je dit bericht niet over het hoofd hebt gezien! Lauren Conrad, voormalig ‘The Hills’ ster, is nu namelijk succesvolle modeontwerper, lifestyle-goeroe en trouwde in 2014 zelf. Naast het plannen van de dag had ze blijkbaar ook nog tijd om de jurken van de bruidsmeisje te ontwerpen. En we moeten zeggen, het zag er allemaal behoorlijk cute uit. Neem de tips van Lauren hieronder daarom maar serieus, dan weet je in ieder geval zeker dat jouw bruiloft de dikste en dromerigste wordt van alle trouwfeesten in de wereld. Tenzij nog meer meiden dit artikel hebben gelezen natuurlijk ;)

Bruidsmeisjekleding
Lauren houdt van lange jurken en dus moeten de bruidsmeisjes ook een gordijn aan. Wel een hele mooie natuurlijk. In haar Paper Crown kledinglijn zie je voor bruidsmeisjes veel kant aan de hals, maar ook versiering op de jurk zelf.

Wat dragen moeders en schoonmoeders?
Moeders en schoonmoeders moeten een jurk aan die in het kleurenpalet van de bruiloft passen. Lauren’s moeder droeg op Conrads dag een poederroze jurk. De moeder van haar man William een champagne-kleurige. Laurens moeder zegt over haar outfit op de bruiloft van haar dochter: ’Ik weet wat me te doen staat: aanwezig zijn, dragen wat Lauren mooi vindt en mijn mond houden.

Huwelijksgeschenken
Natuurlijk horen kado’s in geschenkdozen, als je uit de US of A komt en je altijd al een prinsessenbruiloft wilde. Het waren Laurens favoriete items op haar speciale dag. De dozen waren geïnspireerd op het thema en de stijl van de bruiloft.

woensdag, 01 april 2015