MTV Breaks: kom naar Isle of MTV Malta

Jouw carrière én het feest beginnen hier!

MTV Breaks was vorig jaar op tv bij MTV en we vinden het fantastisch dat we kunnen melden dat het programma in 2015 knallend terugkomt. Om te beginnen brengen we je samen met Isle of MTV Malta (7 juli 2015) enkele van de beste kansen voor de zomer.

Deze keer zijn we op zoek naar twee mensen die op Malta samen zullen werken met MTV, één als social media-fotograaf en de ander als DJ. Dit tweetal zal niet alleen hun vaardigheden kunnen delen met de wereld, ze krijgen ook een mentor uit de branche toegewezen en de kans om zichzelf in actie te zien op MTV. Bovendien nemen wij alle reiskosten en kosten voor accommodatie op Malta voor onze rekening.

Dus, als je tussen de 18 en 26 jaar oud bent en je denkt dat jij de beste foto’s voor social media kunt maken voor Isle of MTV Malta, of zelfs de DJ op het hoofdpodium kunt zijn, kun je je hier inschrijven…

Social media-verslaggever
Als één van de grootste Europese festivals in de open lucht heeft Isle of MTV Malta een Instagram nodig dat bol staat van foto’s die de line-up van wereldklasse vastleggen en helpt deze fantastische ervaring te delen met de hele wereld. En dat is waar jij aan de slag gaat. We willen dat JIJ de officiële social media-foto’s voor deze happening gaat maken en ons helpt om de beste momenten op Malta vast te leggen.

Je werkt samen met een producer van MTV en zult zo druk zijn als een klein baasje met het vastleggen van Malta Music Week-evenementen, het hoofdgedeelte en alles daartussenin.

Dus, als je denkt dat jij het talent hebt om onze MTV Breaks Social Media-fotograaf te zijn, moet je het volgende doen:
• Neem een foto waarin je ons laat zien hoe muziek er voor jou uitziet.
• Upload deze naar je eigen Instragram.
• Tag de foto met @MTVBreaks en de hashtag #IOMTVBREAKS.
• Wacht tot je te horen krijgt of je de winnaar bent!

We nemen alleen de eerste foto die je instuurt, in overweging, dus stuur niet meerdere foto’s in. Je kunt je vanaf 17 april tot 11 mei opgeven.

DJ
Een begin maken als DJ kan lastig zijn. Dit jaar willen we iemand de kans geven zijn DJ-carrière van de grond te krijgen door ze een kans te geven om te draaien op een van de grootste happenings van de zomer.
We bieden één getalenteerde DJ de kans om niet alleen in de slaapkamer te draaien, maar het podium te delen met de sterren van Isle of MTV Malta. Je krijgt de kans om je vaardigheden te laten zien aan duizenden mensen, met een korte set om de show knallend op te starten.

Deze DJ krijgt ook de legendarische DJ van Club MTV, R3WIRE, toegewezen als mentor.

Dus, als je denkt dat jij het aankunt om voor duizenden mensen te spelen op één van de grootste feesten van Europa, moet je het volgende doen.

Er zijn twee fases – eerst willen we weten hoe het met je vaardigheden voor mixen staat, en daarna kiezen we de uiteindelijke winnaar met voorbeeldsets. Wat moet je doen:
• Download deze exclusieve track van R3WIRE.
• Remix de track in een stijl die jij mee zou nemen voor je Isle of MTV Malta-set
• Volg @mtvbreaks op Twitter
• Tweet ons een link naar je mix met de hashtag #mtvbreaksdj
• Controleer je DM’s om te zien of je op de kandidatenlijst staat.

Je kunt je vanaf 17 april tot 11 mei opgeven. We nemen direct contact op met iedereen die op de uiteindelijke kandidatenlijst staat, en vragen ze een Malta-mix van 20 minuten op te sturen. Dus als wij je niet uitnodigen voor deze fase, ben je helaas niet door en sta je niet op de kandidatenlijst.

Als je dus denkt dat jij talent hebt, meld je dan nu aan; wie weet zijn wij de break waar jij naar op zoek bent.

vrijdag, 17 april 2015