Geordie Nathan neemt dude mee naar shag pad

Nathan reageert op HÉT moment van de aflevering van gisteravond!

Hebben jullie gisteren Geordie Shore gekeken? Er is namelijk tvgeschiedenis geschrev… euh ‘gepijpt’, bedoelen we :P

En wie anders dan Nathan Henry had dit kunnen doen? De bi-seksuele lad gaf voordat hij het huis inging al aan meer een voorkeur voor mannen dan vrouwen te hebben, en gisteravond heeft hij dat bewezen! King Nathan heeft een goeie avond gehad!

>>> Kijk hier aflevering van afgelopen zondag online terug!

Je zou denken dat we inmiddels wel wat gewend zijn van de Geordies en dat we niet echt meer geshockeerd kunnen raken van hun eh, bezigheden maar er waren een aantal kijkers die er wat moeite mee hadden.

Kijk hieronder het beruchte moment terug!

Nathan heeft dan misschien een sterke vrouwelijke kant, hij kan prima zijn mannetje staan. En dat deed hij dan ook op social media. Check zijn reactie op Twitter hierboven.

Nath’s mattie Holly kwam ook op voor haar nieuwe boy for life: “Ik ben zó trots op @nathanhgshore. Hij wist dat zoiets nog nooit eerder vertoond is op televise en komt daarmee ook openlijk uit voor zijn seksualiteit. Bewonderenswaardig! Het is 2015 en iedereen zou zich moeten realiseren dat het belachelijk is om nu nog ‘uit de kast’ te moeten komen. Liefde kent geen grenzen en domme mensen moeten gewoon hun bek houden en terug gaan naar de jaren ’90 #geordieshoreshore #LGBT #freedom”

BAM!

Kijk elke zondag om 22 uur een nieuwe aflevering van Geordie Shore, alleen op MTV!

maandag, 11 mei 2015

  • Geordie Shore 1005 | Naughty Nathan's Shag Pad Sensation