Report: MTV Presents Nielson

Maandagavond 11 mei stond Nielson voor een bomvolle Beurs van Berlage om de release van zijn EP 'Met De Tijd Mee' te vieren. Check hier de foto's en het verslag!

Met zijn hit ‘Sexy Als Ik Dans’, die al maanden niet uit ons hoofd weg te denken is en nu ook is overgewaaid naar ons Belgische buurland, vonden we het tijd worden om Nielson eens flink in het zonnetje te zetten.

Op maandagavond 11 mei 2015 vierden we samen met Nielson de release van zijn nieuwe EP ‘Met De Tijd Mee’ tijdens ons exclusieve showcase event MTV Presents: Nielson.

De fans stonden lang voordat de deuren om 20 uur opengingen al rijendik voor de ingang van de Beurs van Berlage te wachten tot ze naar binnen mochten om een goed plekje voor het podium te bemachtigen terwijl we warmgedraaid werden door DJ Joshua Walter. Onze Kay Nambiar was aanwezig als presenter en heeft backstage nog een interview gedaan – check hierboven de aftermovie!

Toen Nielson, gewapend met slechts een gitaar en een 2e gitarist, voor een volle zaal het podium opkwam zat de sfeer er meteen in! Hij speelde solo ook zijn bekende duetten en het publiek vervulde zonder moeite en luidkeels de rollen van Bløf en Miss Montreal. Nielson was charmant, vrolijk en gewoon keigoed! En toen hij tijdens de afsluiter, ‘Sexy Als Ik Dans’, samen met z’n bandgenoot Kevin liet zien hoe hij zelf sexy danst was de zaal niet meer te houden!

Bezweet en tevreden verliet hij na de steengoede show het podium en de fans konden bezweet en tevreden weer naar huis ;)

Check hieronder de leukste foto’s van de avond en bekijk hierboven de aftermovie!

woensdag, 13 mei 2015