1D speelt trefbal en praat over Zayn

De One Direction boys hebben zich eindelijk uitgelaten over Maliks vertrek

Eindelijk hebben de boys van One Direction iets durven zeggen over het vertrek van Zayn Malik. Ze verschenen in James Cordens talkshow om trefbal te spelen (supergrappig!), maar natuurlijk ook om over het vertrek van Zayn te praten.
De 1D’ers waren best een beetje kwaad op Malik, maar bovenal teleurgesteld. Inmiddels begrijpen ze wel dat je niet door moet gaan met iets waar je niet gelukkig van wordt.

Zoals iedereen weet stapte Zayn uit de OTRA Tour omdat hij teveel stress zou ervaren. Het besluit van Zayn om te vertrekken, kwam voor de overgebleven boys dus ook niet als een hele grote verrassing. De groep heeft gelijk het gerucht uit de lucht geholpen dat zij er ook geen zin meer in zouden hebben. Ze vinden het vak geweldig en houden van elk klein detail dat erbij komt kijken. Ook als dit betekent dat ze het met z’n vieren doen. Happy happy joy joy! Vanaf nu gaan wij er ons dus niet meer druk om maken.

Nu dat allemaal opgeklaard is, zijn jullie natuurlijk wel benieuwd naar het potje trefbal dat de jongens speelden met James Corden? Nou vooruit dan, alsjeblieft! :P
zaterdag, 16 mei 2015