Interview met Judge Geordie's Vicky Pattinson

Ze heeft totaal geen problemen met het verkondigen van haar scherpe mening

Vier jaar lang hebben we van de persoonlijke liefdesperikelen en vriendschappelijke ruzies van Vicky Pattison mogen genieten in het Geordie Shore huis. Totdat de lass besloot eruit te stappen, oh the drama!

Gelukkig is Queen V vanaf morgen terug met een nieuw programma: Judge Geordie, waarin ze andermans problemen aan de kaak stelt. Het moge duidelijk wezen dat ze zich niet schaamt voor haar mening en dat ze deze dan ook duidelijk zal verkondigen. Of jij het nou leuk vindt of niet!

Maar wat vindt Vicky eigenlijk zelf van haar nieuwe rol als Judge Geordie en hoe gaat ze om met de druk van een eigen tv-programma?

MTV: Hoe vind je het om weer opnames te maken voor een programma?
Het is doodeng. Ik ben de enige Geordie Shore deelnemer die een eigenshow heeft gekregen. Dat legt nogal wat druk op het succes van de serie.
Ik heb veel lieve berichten ontvangen van fans, maar volgens mij zijn er ook genoeg mensen die me graag op mijn bek zien gaan.

Waarom denk je dat je goed bent in het oplossen van andermans problemen?
Zelf ben ik een loser als het om relaties gaat, maar ik heb een sterke mening en ben niet bang die te verkondigen. Zelfs als een ander hem niet wil horen.
Ik ben begaan met mensen en kan een situatie best goed inschatten. Dat is ook belangrijk in het overzien van problemen. Wat mensen van mij hebben gezien in Geordie Shore is maar een deel van wie ik echt ben.

Wat is je grootste ‘zorg’ over de verantwoordelijkheid van Judge Geordie?
Dat ik de relatieproblemen erger maak (lacht). Ik heb overigens echt wel vertrouwen in mezelf hoor, want heb een hoop meegemaakt voor iemand van 27. Al mijn kennis komt dus uit eigen ervaringen.

Bovendien heb ik vier jaar in het Geordie huis gewoond waar je veel meemaakt: driehoeksverhoudingen, break-ups, make-ups, vrienden die het met elkaar doen of het nou mannen of vrouwen zijn. In de wereld van relaties is Geordie Shore The Hunger Games en ik heb het overleefd. Ik ben de Katniss Everdeen van Geordie Shore.

Mis hem niet de eerste Judge Geordie op zondag 7 juni 22:00u, alleen op MTV!

zaterdag, 06 juni 2015