TBT: Dit waren 5 jaar geleden dé 5 zomerhits!

Elk jaar is het weer afwachten welke artiesten er met welke tracks dé zomerhit gaan scoren. Aangezien het vandaag is donderdag is leek het ons leuk om vijf jaar terug in de tijd te gaan en herinneringen op te halen over welke 5 zomerhits onze zomer van 2013 onvergetelijk hebben gemaakt.

5. I Love It – Icona Pop
Het duo scoorde een iconic megahit met het rebelse nummer en performden 'm datzelfde jaar tijdens de MTV EMA in Amsterdam.

4. Can't Hold Us – Macklemore & Ryan Lewis
Macklemore & Ryan Lewis zijn al jaren een succesvol duo, zo ook voor de track 'Can't Hold Us', waarmee ze tijdens de zomer van 2013 de hitlijsten bestormden.

3. We Can't Stop – Miley Cyrus
Het was dé track waarmee Miley Cyrus zich voorgoed losrukte van haar lieve imago en het was ook meteen één van de meest gedraaide nummers in de zomer van 2013. She did that.

2. Get Lucky – Daft Punk ft. Pharrell Williams, Nile Rodgers
Het is een track die je vandaag de dag nog steeds op de radio hoort wanneer de zomerse temperaturen opspelen maar vooral in 2013 nam de collab van Daft Punk, Pharrell Williams en Nile Rodgers de wereld over.

1. Blurred Lines – Robin Thicke ft. T.I., Pharrell Williams
Dé zomerhit van 2013 is, hoe kan het ook anders, 'Blurred Lines'.Van de auto tot de supermarkt en zelfs tijdens je vakantie; deze track hoorde je overal! Ook vandaag de dag is het nummer nog steeds heerlijk.