Wat betekent liefde voor onze #MTVPRIDE ambassadeurs?

Bekijk de speciale MTV Pride video's van Kay Nambiar, Martin Garrix, Frank van der Lende en Digitzz!

Share the love met #MTVPRIDE en wordt onderdeel van de wall of love op mtv.nl/pride

KAY NAMBIAR
Kay is naast presentator ook producer, muzikant én model. In 2008 begon hij samen met zijn broertje Jesse de band Valerius en scoorde met het nummer ’She Doesn’t Know’ een top 10 hit in Nederland! Vorig jaar won mr. hot Expeditie Robinson en onlangs is hij begonnen als presentator bij MTV.

>>> Wat weten we allemaal van onze nieuwe aanwinst Kay Nambiar?

MARTIN GARRIX
DJ Martin Garrix breekt in juli 2013 door met zijn hit ‘Animals’, hij is dan nog maar 17 jaar oud (!!). Kort daarna komt de Amstelveense boy binnen op nummer 40 in DJ Mag’s lijst van Beste DJ's ter wereld. Maar Martin zou Garrix niet zijn als hij niet binnen een jaar naar de vierde plaats weet te klimmen. The rest is history.

Mis Martin Garrix niet tijdens Amsterdam Music Festival op 16 en 17 oktober!

FRANK VAN DER LENDE
BNN Radio DJ Frank van der Lende presenteerde op 16-jarige leeftijd zijn eerste radioshow op Rick.FM. Afgelopen jaar werd hij zelfs genomineerd voor de Marconi Award, de belangrijkste onderscheiding voor radiotalent in Nederland. En alsof dat niet genoeg is mocht hij onlangs de meest begeerde stoel innemen van radioland: die van de middagshow op 3FM! WOW! Go Frank!

DIGITZZ
Rapper Digitzz, herkenbaar aan z’n coole fro, big smile en happy Engelstalige hip hop wist met zijn eerste hit ‘The Jam’ maar liefst 1,5 miljoen views te behalen. Nu is het tijd voor de next step, Digitzz’ nieuwste EP ‘Thank God It’s Froday’ is afgelopen juni uitgebracht, including de hitsingle: ‘Katjing’. Worden wij hééél happy van!

dinsdag, 21 juli 2015

  • Kay Nambiar

  • Martin Garrix

  • Frank van der Lende

  • Digitzz