People’s Choice Awards deelt prijzen uit!

7 januari 2016
Gisteravond waren de People’s Choice Awards in Amerika en diverse artiesten kunnen weer een award toevoegen aan hun collectie. Hoewel er veel talentvolle artiesten waren genomineerd (en terecht!) konden er maar een paar winnen.
Taylor Swift was de grote winnares van de avond op gebied van muziek. Zij won een award voor Favorite Pop Artist én Favorite Female Artist! You go girl! Ed Sheeran, die concurrentie had van The Weeknd en Justin Bieber, won de Favorite Male Artist award. Gelukkig gingen The Weeknd en JB niet met lege handen naar huis, want The Weeknd won een award voor Favorite R&B Artist en JB won Favorite Song voor zijn megahit ‘’What Do You Mean’’. Shawn Mendes won Favorite Breakout Artist.
In de categorie Favorite Group was de girlpower van Fifth Harmony te sterk voor de andere nominees zoals One Direction en Maroon 5. Laten we eerlijk zijn, they are worth it ;). De girlpower stopte daar niet, want Nicki Minaj en Meghan Trainor, die als enige vrouwen waren genomineerd in hun categorie, wonnen een award voor Favorite Hip-Hop Artist en Favorite Album. En Madonna won Favorite Music Icon, You can’t stop a super woman!
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 27

news

MTV Push juli 2020: Leer Tate McRae beter kennen

news

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news

MTV News Recap: Week 24

news