People’s Choice Awards deelt prijzen uit!

7 januari 2016
Gisteravond waren de People’s Choice Awards in Amerika en diverse artiesten kunnen weer een award toevoegen aan hun collectie. Hoewel er veel talentvolle artiesten waren genomineerd (en terecht!) konden er maar een paar winnen.
Taylor Swift was de grote winnares van de avond op gebied van muziek. Zij won een award voor Favorite Pop Artist én Favorite Female Artist! You go girl! Ed Sheeran, die concurrentie had van The Weeknd en Justin Bieber, won de Favorite Male Artist award. Gelukkig gingen The Weeknd en JB niet met lege handen naar huis, want The Weeknd won een award voor Favorite R&B Artist en JB won Favorite Song voor zijn megahit ‘’What Do You Mean’’. Shawn Mendes won Favorite Breakout Artist.
In de categorie Favorite Group was de girlpower van Fifth Harmony te sterk voor de andere nominees zoals One Direction en Maroon 5. Laten we eerlijk zijn, they are worth it ;). De girlpower stopte daar niet, want Nicki Minaj en Meghan Trainor, die als enige vrouwen waren genomineerd in hun categorie, wonnen een award voor Favorite Hip-Hop Artist en Favorite Album. En Madonna won Favorite Music Icon, You can’t stop a super woman!

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws