Max Joseph stopt met Catfish

9 augustus 2018
Max Joseph heeft bekendgemaakt te stoppen met het presenteren van Catfish. De co-host, die verscheen naast Nev Schulman sinds de serie begon in 2012, postte een bericht op zijn social accounts over zijn “exit”:
"Hey guys, de tijd is gekomen, helaas, voor mij om verder te gaan van Catfish," begint hij. "Werken aan deze show in de laatste zeven jaar is één van de meest betekenisvolle ervaringen geweest van mijn leven. Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn land en de menselijke aard in het algemeen. Nev en ik zijn broers geworden, en onze bromance is opgebloeid voor onze ogen.
Al een tijdje heb ik een carrière als TV-host én filmmaker en, ondanks dat dit door de drukte een droom is die uitkomt, kan mijn leven het niet langer aan. In dit stadium van Catfish, dat na 115 afleveringen en 31 specials nog altijd mega populair is, voel ik dat het de tijd is voor mij om weg te gaan.
Ondanks dat het pijn doet om weg te gaan, ben ik ook excited voor alles wat op mijn pad komt, voor Nev, voor onze crew en voor de show. Bedankt voor het kijken, bedankt voor de liefde, voor de memes. Word geen vreemde. Je weet waar je me kan vinden. Het was echt een f**king feest en ik ben eeuwig dankbaar voor elke seconde ervan. P.s. mijn laatste aflevering zal uitgezonden worden op 22/8."
Nev reageerde ook op het vertrek van zijn ‘grijsharige vriend’:
"Nou mijn grijsharige vriend, MJ Snores, De Sass-Baas, Mr. 'zal geen hoteldeken aanraken met zijn blote huid'; het lijkt erop dat je voor een poosje op je laatste Holiday Inn Express crosstrainer hebt gestaan. Ik ga je missen. Werken met Max aan #Catfish is een feest geweest," deelde hij.
"Wat begon als een luchtige vriendschap veranderde snel in broederschap. De afgelopen zes jaar heb ik net zoveel over het internet en de samenleving geleerd als over mijzelf, Max was aanwezig en stond me elke stap van de weg bij. Op die manier, is Max niet zomaar een co-host; hij is een partner, therapeut en broer. Zijn vermogen om te luisteren, zich in te leven en te adviseren is verbazingwekkend en heeft me een beter mens gemaakt. Niemand schotelt de harde waarheid beter voor dan dat hij doet. Ik ga hem erg missen. Hij is mijn beste vriend. Punt. En natuurlijk een van de beste collega's waar iemand op kan hopen. Hoe verdrietig ik ook ben dat Max de show verlaat, brengt het me ook enorm veel vreugde te weten dat hij zijn hart volgt. Hoewel ik hem graag egoïstisch helemaal voor mezelf zou willen houden, heeft de wereld meer passievolle, creatieve mensen nodig en we zullen allemaal profiteren van zijn toekomstige werk," voegde Nev toe.
"Als je nog niet weet van Max' geweldige projecten als een filmmaker, check dan zijn website maxjoseph.com. Succes mijn vriend… en er zijn geen excuusjes waarom je niet van tijd tot tijd kan facetimen. Ik weet dat je voorcamera werkt. Hou van je broer."
We gaan je missen Max! <3 Houd onze socials in de gaten voor de première van Max’ allerlaatste aflevering.

Catfish: The TV Show - "We dachten allemaal dat Max en Nev een koppel waren"

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek

news

Deze Insta-kinderen zijn zo schattig dat je ze wel móet volgen

news

Krijgt Charlotte Crosby volgend jaar een baby?

news

MTV Push maart 2019: leer Jade Bird beter kennen!

news

Oscars 2019: dit heb je gemist

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news