Adele & Beyoncé domineerden de GRAMMY Awards 2017!

13 februari 2017
Gisteravond vonden de GRAMMYs 2017 plaats in Los Angeles en de allergrootste artiesten waren aanwezig! De celebs die kwamen optreden waren o.a.: Bruno Mars, Alicia Keys, The Weeknd, Ed Sheeran, Lady Gaga, Katy Perry, Adele en natuurlijk Beyoncé.
De avond werd gedomineerd door Adele & Beyoncé omdat zij allebei voor de grootste awards waren genomineerd. Adele opende de show met haar bekende hit 'Hello'. Vervolgens zong The Weeknd een korte medley van zijn recente hits met Daft Punk. Ed Sheeran blies het publiek omver met een complete solo performances op zijn gitaar met het nummer 'Shape of You'.
Beyoncé heeft met haar optreden alle verwachtingen waargemaakt. Queen Bey zag eruit als een godin en deed twee nummers van haar laatste album 'Lemonade'. Bruno Mars kwam na Beyoncé en Katy Perry volgde met haar allernieuwste single 'Chained to the Rhythm'.
Hierna kwam Adele met nog een optreden, maar deze keer een tribute voor George Michael die vorig jaar op eerste kerstdag was overleden. Het optreden verliep helaas niet zo goed, dus wilde ze dit opnieuw doen. Ze herpakte zich hierna snel en gaf een prachtige ode aan George. De show kende geen einde want ook Lady Gaga trad nog op met Metallica!
Het was overduidelijk dat Beyoncé en Adele dé sterren van de avond waren. Uiteindelijk won Adele opnieuw de drie grootste awards van de avond (dit deed ze al een keer in 2011), maar ze was het niet eens met één award... Toen Adele de belangrijkste award van de avond 'Album of The Year' ontving was ze erg blij maar kon ze de prijs niet écht accepteren... Adele vond dat Beyoncé deze award had moeten winnen omdat volgens haar 'Lemonade' het album van het jaar was. Dit bracht Beyoncé en Adele in tranen en zorgde voor een prachtig moment tijdens de show. Later brak Adele haar GRAMMY in twee zodat ze de award konden delen. Zo lief! Zie hierboven nog enkele highlights van de avond en bekijk het emotionele moment tussen Adele en Beyoncé hieronder!

Beyoncé - All Night

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

GIVEAWAY: Win tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2018

news

Janet Jackson is de winnaar van de MTV EMA Global Icon Award 2018

news

Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

news

Wat zegt je slaaphouding over jouw persoonlijkheid?

news

Ariana Grande en Pete Davidson verbreken verloving?

news

ADE 2018: Deze events wil je niet missen

news

10 bizarre achterliggende betekenissen van tracks

news