ZIEN: Ariana Grande eert Manchester slachtoffers in nieuwe muziekvideo!

Ariana Grande is na 1,5 jaar eindelijk terug met nieuwe muziek. Ze dropte vanochtend 'No Tears Left To Cry', de leadsingle van haar vierde album. Buiten het feit dat de muziekvideo misschien wel haar beste video tot nu toe is, zit er ook eerbetoon in aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

Vorig jaar mei pleegde een terrorist een zelfmoordaanslag na afloop van Ariana’s Dangerous Woman Tour in Manchester. Bij de aanslag kwamen 22 mensen om het leven en vielen er 59 zwaargewonden. Ariana bleef ongedeerd maar heeft naar eigen zeggen “dagenlang non-stop gehuild van verdriet”.

Waar Ariana eerder al een eerbetoon hield met het benefietconcert One Love Manchester, doet ze dat nu dus opnieuw. In de muziekvideo zingt Ariana dat ze zoveel gehuild heeft, dat ze geen tranen meer over heeft. Ook zingt ze ‘So I’m loving, I’m living, I’m picking it up’, waarmee ze doelt op het weer verder gaan met haar leven en er het allerbeste van te maken.

Aan het einde van de video vliegt er een werkbij richting de camera, die het symbool van Manchester is. Check Ariana’s ‘No Tears Left To Cry’ hieronder!

Meer Ariana? Hieronder check je drie van onze favo Ariana hits!