Jaaaa! Are You The One? is hier!

Verliefd worden voor één miljoen dollar

Zondag 4 oktober begint het nieuwe seizoen van Are You The One!

Tien vrijgezelle mannen en tien vrijgezelle vrouwen worden samen in een prachtig vakantiehuis op Hawaii gestopt om erachter te komen wie hun perfect match is. Een beetje Ex On The Beach, maar niet helemaal. De liefde zoeken, vinden, èèèèn weer verliezen. En dat kwijtraken gebeurt in dit soort lovey dovey villa’s vrij vaak. Maar er worden ook wel eens succesverhalen geschreven.

Voordat de twintig liefdesjunkies in het huis mogen, moeten ze uitgebreide persoonlijkheidstests afleggen, zodat de programmamakers precies weten wat voor karakters het zijn. Op basis van de onderzoeken, wordt een man of vrouw aan je gelinkt met wie je de perfecte match zou zijn. En als twee tortelduiven het eens worden over hun klik en ze hebben gelijk dan,…..

Dan winnen ze gezamenlijk een prijs van één miljoen dollar! Yep, dan hoef je je over de kinderwagen geen zorgen meer te maken. Kijk a.s. zondag om 20:30 uur naar de eerste uitzending van Are You The One? om erachter te komen of er al triomfen zijn geboekt een sexy matches gemaakt.

vrijdag, 02 oktober 2015