Beyoncé & Jay-Z gaan opnieuw SAMEN OP TOUR! You ready?

In 2014 ging het best verdienende artiestenkoppel ter wereld al on the road met hun ‘On The Run Tour’ en nu is het tijd voor een tweede deel van de tour. Tenminste, als we de post van Beyoncé haar officiële Facebook-account moeten geloven…

De Formation-zangeres plaatste namelijk een post waarin zij een On The Run Tour deel 2 aankondigt. De tour samen met hubby Jay-Z zou op 30 juli in Philadelphia beginnen en daarna verder gaan naar andere grote Amerikaanse steden.

Het enige opmerkelijke is dat Bey de post al na een paar minuten weer verwijderde en daardoor fans compleet in verwarring liet. Mocht de post toch blijken te kloppen dan blijft het nog maar de vraag of het power couple ook naar ons land komt. De vorige tour die ze samen deden had namelijk alleen twee shows in Parijs. Hmmm…

JxB "RUN" http://smartURL.it/JxBRun

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Een optreden van Queen Bey dat wel al bevestigd is en we dus naar kunnen uitkijken is haar optreden op Coachella. Het is één van de bekendste festivals ter wereld en vindt elk jaar twee weekenden in April plaats in Californië.

Beyoncé zou eigenlijk vorig jaar al de headliner van het festival zijn maar cancelde toen vanwege haar zwangerschap van twins Rumi en Sir. Nu een jaar later wordt dit optreden gezien als Bey haar grote comeback op het podium, na ruim een jaar van de radar verdwenen te zijn.

Beyoncé zou Beyoncé niet zijn als ze niet alles zou doen om een zo goed mogelijke show neer te zetten. Daarom plaatste ze op Instagram een post waarin ze vertelt 44 dagen lang op een vegan dieet te gaan om zo na haar zwangerschap terug in shape te komen voor Coachella.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot Bey haar grote comeback! Is het al 13 april??

Tot die tijd kan je je vermaken met Bey’s Video Vanguard-medley tijdens de MTV VMA 2014.