Aanstaande zondag: Live At Red Bull Studios: Typhoon ft. Kuenta i Tambu

Vanaf aanstaande zondag 21-02 om 19:30u!

Vanaf aanstaande zondag is het zover; ‘Live At Red Bull Studios’ check je vanaf 19:30u op MTV! We trappen af met Typhoon ft. Kuenta i Tambu.

Typhoon heeft twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall gestaan tijdens zijn ‘Lobi Da Basi-tour’. De rapper (en poëet) Glenn de Randamie (zijn echte naam) kenden we natuurlijk al van de Zwolse hiphopgroep Fakkelbrigade en van de New Cool Collective. Blues, rap, hiphop; Typhoon is een rasartiest!

Samen met Kuenta i Tambu maakt Typhoon de studio onveilig om een track op te nemen! Stilstaan is geen optie wanneer Kuenta i Tambu voor je neus staat. De bandnaam staat voor ‘verhalen en drums’ in het Papiamento en in hun muziek zijn veel bijzondere instrumenten te horen, waaronder de cajon, pandeiro, chapi en kachu, maar ook bekendere zoals de drums en conga’s. Combineer dit met elektronische samples en je krijgt een soort dance die in heel je lijf voelbaar wordt. ‘Global bass’ ofwel Tambutronic. We love it!

Lukt het Typhoon en Kuenta i Tambu om in één dag een geweldige track te maken terwijl ze hun energie en sound samenbrengen? Kijk op 21 februari om 19:30u sharp naar ‘Live At Red Bull Studios’ om het eindresultaat te horen!

dinsdag, 16 februari 2016