MTV Push januari 2020: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

1 januari 2020
BROCKHAMPTON is een collectief van artiesten, rappers, vocalisten, producers en designers. Het sterke team van dertien heeft gedurende de tijd een toegewijde fanbase opgebouwd. Om een paar voorbeelden van deze 'fans' te noemen; Matty Healy, Pharell en Jaden Smith zijn allemaal grote supporters van de groep.
Door tussen 2016 en 2019 vijf albums in een rap tempo uit te brengen en daarvoor wereldwijd lovende kritieken te hebben ontvangen, heeft BROCKHAMPTON een onmiskenbare reputatie opgebouwd. De groep bracht in de zomer van 2019 'GINGER' uit, debuteerde op nummer 3 in de Amerikaanse hitlijsten, stond op nummer 3 in de Australische albumchart en bereikte de Top 15 in het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben ook bovenaan de Amerikaanse Billboard 200-chart gestaan met 'Iridescence', die debuteerde op nummer 1!
De jongens dragen hun unieke persoonlijkheden en stijlen uit in hun muziek, video's en live optredens. De band is naar eigen zeggen een moderne versie van de klassieke 'American-boyband'. BROCKHAMPTON is gekomen om te blijven en we zijn mega enthousiast om te zien wat 2020 voor hen in petto heeft! Houdt onze site wekelijks in de gaten, want je gaat verschillende toffe optredens en interviews met de mannen voorbij zien komen.
categorie:

laatste nieuws

MTV Push april 2020: Leer Doja Cat beter kennen

news

Dit zijn de 8 sexy singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

MTV FIRST: Dit kun je verwachten

news

MTV Push maart 2020: Leer Lil Tecca beter kennen

news

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6: vanaf 05-04 op MTV

news

De Edisons 2020: alle winnaars en hoogtepunten

news

De 92e Oscars: alle winnaars en hoogtepunten

news

MTV Push februari 2020: Leer Conan Gray beter kennen

news