Local Hero: aardbei-blonde Paul Sinha

2 mei 2017
Afgelopen vrijdag bracht Paul Sinha zijn eerste album ‘Niet Zomaar’ uit en dat album bewijst maar weer eens dat de inmiddels 21-jarige Paul hard op weg is om één van de grootste artiesten van Nederland te worden.
Naast dat hij als rapper uit Deventer op zijn zestiende zijn eerste tracks dropte, deed hij ook mee aan een lokale talentenjacht. Hoe kan het ook anders dan dat hij deze won. Na deze overwinning leert hij al vrij snel Purp kennen (Burak Sagir), met wie Paul het duo ‘Vans ’n Purp’ begint. Het tweetal gaat samen studeren aan de Herman Brood Academie in Utrecht en brengt tijdens deze opleiding een EP uit.
Waar de eerste jaren van zijn carrière gericht waren op rap, gaat Paul met de tijd steeds meer zingen in zijn tracks. Ook besluit hij steeds meer zijn eigen muziek te gaan produceren nadat hij het telkens niet eens kon worden met andere producers. Hierdoor leert Paul zijn eigen ‘muziekstijl’ kennen; herkenbare teksten op dansbare muziek, geschikt voor een brede doelgroep.
Begin vorig jaar besluit Paul solo verder te gaan en dat bleek al snel de juiste keuze. In september 2016 werd hij door Nederlandse bekendste platenlabel TopNotch gecontracteerd, waarna nieuwe muziek al vrij snel volgde. Zijn single ‘Weekje Tenerife’ en bijhorende clip gooide hoge ogen en deden de verwachtingen naar zijn album doen stijgen. Zijn album ‘Niet Zomaar’ is nu ein-de-lijk uit en wij kunnen je vertellen; het stelt niet teleur!
Luister hieronder naar het splinternieuwe album van onze Local Hero Paul.

laatste nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series

Deze 3 nieuwe MV’s geven je het ultieme december-gevoel!

Muziek