Dit zijn de beste festivals tijdens Bevrijdingsdag

5 mei 2017
Zoals elk jaar worden er op 5 mei heel veel festivals gehouden om de bevrijding van Nederland op 5 mei 1945 te vieren. Doorheen het land zijn er op deze Bevrijdinsdag verschillende Bevrijdingsfestivals en wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Oh; en hebben we je al verteld dat je gratis toegang hebt tot al deze festivals?! Waar wacht je nog op? ;) Celebrate your freedom!
Bevrijdingsfestival Amsterdam Het Vrije Westen | 11:00 – 23:00 | AMSTERDAM
De vrijheid wordt in Amsterdam op zeven podia gevierd in het Westerpark! De line-up bestaat o.a. uit Ambassadeur van de Vrijheid De Jeugd van Tegenwoordig, Gallowstreet, Skip & Die, The Cool Quest, Amariszi en Vic Willems. Op het Sena Performance Stage spelen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Eins, Zwei Orchestra, Radio Eliza, Breaking Levees en nog veel meer.
Bevrijdingsfestival Groningen | 12:00 – 00:00 | GRONINGEN
Tom Odell staat dit jaar op het Bevrijdingsfestival in Groningen! Daarnaast treden ook bands als Chef'Special en de Groningse rapper Kraantje Pappie op. Naast deze acts treden ook bekende namen op als De Jeugd van Tegenwoordig, Glass Animals, Jairzinho, Boef en Lil’ Kleine.
Bevrijdingspop | 11:30 – 23:45 | HAARLEM
Dit jaar is het de 37e editie van Bevrijdingspop in Haarlem! Ook dit jaar staan er topacts op het podium waaronder Douwe Bob, Rilan & the Bombardiers, Jonna Fraser en de Jeugd van Tegenwoordig. Daarnaast treden Sevn Alias, Indian Askin en Rondé ook op.
Bevrijdingsfestival Limburg | 12:00 – 23:55 | LIMBURG
Het bevrijdingsfestival van Limburg vindt dit jaar plaats in Roermond. Op meerdere locaties zullen er verschillende artiesten te zien zijn waaronder Jett Rebel, De Staat en Mr. Polska.
Bevrijdingsfestival Rotterdam | 12:30 – 23:00 | ROTTERDAM
Op het Bevrijdingsfestival van Zuid-Holland staan ambassadeurs De Staat en De Jeugd van Tegenwoordig op het podium. Daarnaast kun je genieten van artiesten als Lucas Hamming, Maan en Mister & Mississipi.

De Jeugd Van Tegenwoordig - Manon

Lil' Kleine - Alleen

Douwe Bob - How Lucky We Are

categorie:

laatste nieuws

ZIEN: Rijk, “het broertje van Tim Hofman”, wordt de SUPERMARKT UITGEZET in nieuwe show!

Nieuws

BIZAR: Kanye West krijgt eigen datingsite en Taylor Swift fans zijn niet welkom!

Nieuws

BREAKING: Fifth Harmony is OVER

Muziek

ZIEN: Kendall Jenner zingt over haar VAGINA in nieuwe COLLAB met Ed Sheeran, Chris Brown, DJ Khaled en Lil Dicky!

Muziek

Ronnie Flex geeft grootste show OOIT!

Muziek

Chelsea Houska is ZWANGER van haar derde kindje en het wordt een…!

Nieuws

BINNENKORT: Spotify volledig besturen met je stem!

Nieuws

BREAKING: Marnie VERLAAT Geordie Shore

Nieuws