MTV News Recap: Week 28

10 juli 2020
Van wegdromen bij Harry Styles' stem tot de vermissing van Glee-ster Naya Rivera: dit en meer zag je deze week voorbijkomen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 6 juli 2020
Wat er ook gebeurt, Lizzo's oplossing is áltijd een goede twerksessie! Zo werd ze afgelopen weekend samen met haar 'girl gang' uit haar vakantiehuisje geschopt door de eigenaar. Hij bespotte de manier waarop ze danst en dreigde de politie te bellen en te zeggen dat hij dacht dat ze hem 'pijn konden doen'. Gelukkig hebben de meiden een nieuw onderkomen gevonden waar ze ons weer kunnen voorzien van hun fantastische vakantiecontent!
Dinsdag 7 juli 2020
Altijd al ingestopt willen worden door Harry Styles? Die droom kan werkelijkheid worden. Op woensdag 8 juli zet Harry Styles in samenwerking met de meditatie app 'Calm' #DreamWithHarry op om ons te trakteren op een verhaaltje voor het slapen gaan. Natuurlijk waren fans door het dolle heen en maakte alvast excuses voor het geval dat ze de app crashen...
Woensdag 8 juli 2020
Kylie Jenner werd beschuldigd van het niet willen taggen van een black-owned modemerk. De selfmade miljardair plaatste een prachtig kiekje tijdens haar trip naar Canyon Point in Utah in een fantastische jurk. Al gauw reageerde ze en gaf ze het merk een shoutout waar de eigenaren enorm vereerd door waren. In no-time waren alle items van het Londense LoudBrand Studios uitverkocht.
Donderdag 9 juli 2020
Er wordt gevreesd dat Glee-ster Naya Rivera is omgekomen tijdens een boottrip met haar 4-jarige zoontje Josey. Het jongetje werd alleen in een boot gevonden op het Lake Piru in Californië. Reddingswerkers zijn op zoek naar het lichaam van de actrice.
Vrijdag 10 juli 2020
De Sheriff van Ventura County, Kevin Donoghue, vertelde in een persconferentie (9 juli) dat zij veronderstellen dat Naya Rivera helaas is overleden. Haar lichaam is nog niet gevonden en volgens de sheriff is het gebied voor de duikers een lastige plek om te zoeken. In het water bevinden zich bomen en planten waar haar lichaam mogelijk in verstrengeld is geraakt waardoor het zou kunnen dat haar lichaam nooit meer boven water komt. De oud-collega's uit Glee betuigden hun steun aan de familie en vrienden van Naya.
Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV News Recap: Week 42

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

Miley Cyrus gaat Unplugged in'Miley Cyrus Backyard Sessions'

news

MTV News Recap: Week 40

news