Charlotte Crosby was zwanger van Gary Beadle

'Ik hoop echt dat ik door dit interview het respect krijg om geen vragen meer te krijgen over Gary.'

Charlotte uit Geordie Shore heeft in een interview met Heat Magazine verteld dat ze zwanger is geweest van Gary. Ze dacht dat ze ongesteld was door de heftige pijn, maar had uiteindelijk een, schrik niet, buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Hoe het had kunnen gebeuren? Ze was vergeten de pil opnieuw te halen en zodoende is ze zwanger geraakt.

In het ziekenhuis werd Charlotte meteen geopereerd en gelukkig ging het al snel weer goed met haar. Op Facebook schrijft Charlotte dat ze onder de indruk is van alle steun die ze heeft gekregen na het geven van het interview. Ze heeft het interview gegeven zodat ze het verhaal zelf aan de wereld heeft kunnen vertellen en een hoofdstuk voor zichzelf kan afsluiten.

Tot slot zegt ze: “Ik hoop echt dat ik hierdoor het respect krijg om geen vragen meer te krijgen over Gary. Dit is de laatste keer dat ik over hem of over de toestand spreek. Ik hoop dat iedereen dat respecteert. Ik verdien beter. Ik zie dat nu in. Er komt een boel moois op mijn pad. Ik ga mij nu focussen op de goede dingen die de toekomst brengt.”

Geordie Shore: Big Birthday Battle #103

103

Anna is woedend als ze gênante filmopnames te zien krijgt, waarna het huis wordt gesloopt. Er arriveren nog twee huisgenoten en alles gaat mis wanneer Marty kwaad is vanwege Chloe. Gary haalt alles uit de kast voor z’n date met Charlotte.

woensdag, 01 juni 2016