Kim K’s lichaam was NIET gephotoshopt in M.I.L.F.$

Of in ieder geval; het lijkt niet zo te zijn.

Toen Fergie’s nieuwste video M.I.L.F. $ uitkwam was het lichaam van Kim Kardashian in de clip nogal in opspraak. Ze is te zien in een heel klein sexy latex broekje en haar middel is zo. ontzettend. dun; zéker in vergelijking met haar volle heupen. Heel veel mensen gingen er hierdoor vanuit dat Kim’s lichaam was gephotoshopt in de video (haar lichaam zag er ook wel heel intens uit) en dat het dus helemaal nep was…

Kim was zelf woedend over deze beschuldigingen. Ze zei meteen dat het niet waar was en dat ze er zo uitzag door een specifiek sportschema aan te houden en een korset te dragen in de video. Nu heeft Kim dus foto’s van zichzelf online gezet op haar website, waarop ze achter de schermen te zien is bij het filmen van de video en het blijkt dus dat er in dat mini broekje een korset verwerkt zit! Op één van de foto’s is zelfs te zien hoe Kim, volledig onder de olie, door drie mensen in dit korset-broekje wordt gehesen. Damn, wat een werk moet dat geweest zijn!

We weten nu in ieder geval dat Kim’s lichaam in de clip niet is gephotoshopt, dat scheelt, maar dat betekent ook dat dit echt haar lichaam is… Vind jij haar lichaam mooi zo of vind je het toch too much?

maandag, 18 juli 2016