2016 “MTV VIDEO MUSIC AWARDS”

Rihanna ontvangt de Micheal Jackson video vanquard award!

Tijdens de ‘MTV Video Music Awards’ zal Rihanna de ‘Michael Jackson Video Vanguard Award’ ontvangen, voor haar jarenlange invloed op de muziek, mode, en film cultuur.

Met deze eer, voegt Rihanna zich bij de lijst van de afgelopen Vanguard ontvangers: Michael Jackson, Madonna, Peter Gabriel, Guns N 'Roses, Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, BEYONCÉ en Kanye West.

Van de hits van Rihanna’s zijn een aantal memorabele muziekvideo’s zoals "Umbrella , ""We Found Love , ""Diamonds en haar meest recente samenwerking met Drake "''Work''.

Het is niet te geloven dat Rihanna slechts 28 jaar oud is en toch binnen 10 jaar wereldwijd meer dan 61 miljoen albums en 215 miljoen tracks verkocht. Rihanna is de "Best Selling Digital Artist of All Time …’’.

Met meer dan 81 miljoen Facebook fans, 64 miljoen Twitter en 42 miljoen Instagram volgers heeft ze behoorlijk veel invloed.
Het belangrijkste voor Rihanna is haar eigen Clara Lionel Foundation. Opgericht in 2012 en vernoemd naar Rihanna’s geliefde grootouders Clara en Lionel Braithwaite, de stichting heeft als doel om de kwaliteit van de gezondheid, het onderwijs en de omgeving voor verschillende gemeenschappen te verbeteren.

vrijdag, 12 augustus 2016