Deze 8 personen overleefden een haaienaanval

Lees nu hoe!

In de nieuwe thriller, The Shallows, komt Blake Lively, die Nancy speelt, oog in oog te staan ​​met een grote witte haai, en moet al haar vindingrijkheid gebruiken om de beproeving te overleven.

Haaien zijn echt een van de ultieme film vijanden!
Bekijk deze real-life overlevenden die een angstaanjagende ontmoeting met een haai overwonnen.

donderdag, 18 augustus 2016

  • CJ Wickersham, speer visser Nationaliteit: Amerikaans Aangevallen: America 2011 Shark Type: Haai van de stier Spear visser ontvangt 800 steken. Een 21-jarige speer visser was in het water in de buurt van zijn boot toen een lange bull haai plotseling verscheen en hem aan zijn been door het water trok. Zijn vriend ging hem met spoed redden en trok hem naar de boot. Zijn wond was zo slecht dat hij 800 hechtingen nodig had.

  • Bethany Hamilton, pro surfer Nationaliteit: Amerikaans Aangevallen: Kaiai, Hawaii, 2003 Shark Type: Tiger Shark Surfen verandert in een nachtmerrie Tijdens een ochtend surf, toen Bethany Hamilton slechts dertien jaar oud was, beet een grote Tiger haai een beetje uit haar arm net onder haar schouder. haar leven werd gered in een nabijgelegen ziekenhuis. Het duurde slechts Bethany drie weken terug op haar boord te krijgen. Ze ging vervolgens herstellen en werd een beroemdheid in de wereld van het surfen en daarbuiten.

  • Bobby Gumm, surfer Nationaliteit: Amerikaans Aangevallen: America 2011 Shark Type: Great White Bobby, een surfer uit Nieuwpoort, werd het ontspannen op zijn bord surfen ontnomen, toen hij voelde dat er iets bij zijn been zat. Toen hij naar beneden keek zag hij een grote witte haai. De haai lanceerde een aanval op hem, hij nam een hap uit zijn bord en gooide hem in de lucht. Ongelooflijk Bobby was in staat om terug naar de wal peddelen. Toen Bobby sprak over het incident, zei hij, "Ik zou nu dood zijn. Het was een van die kleine wonderen."

  • Eric Tarantino, surfer Nationaliteit: Amerikaans Aangevallen: Amerika 2011 Shark Type: Great White Shark Een surfer in Californië werd achtergelaten met wonden aan zijn nek, schouder, pols en onderarm, nadat hij werd aangevallen door een haai. Getuigen zeggen dat hij lag op zijn bord toen de haai onder hem stond. Tijdens een poging om zich te bevrijden, trok hij zijn arm uit de mond van de haai die ernstige snijwonden veroorzaakte. Hij slaagde erin om te zwemmen naar de kust, waar zijn vriend strandlakens om hem heen deed om het bloeden te stoppen.

  • Andrew Lindop, surfer Nationaliteit: Australisch Aangevallen: Australië, 2009 Shark Type: Great White Andew Lindop en zijn vader surfen in Sydney, toen zijn vader geschreeuw hoorde. Hij draaide zich om toen hij zijn zoon in het water zag spartelen. Toen zijn vader Andrew bereikte was zijn been afgebeten. Zijn vader bracht hem naar de kust en Andrew werd overgevlogen naar het ziekenhuis.

  • Martin Richardson, vakantieganger Nationaliteit: Brits Aangevallen: Egypte, 1996 Shark Type: Onbekend Een vakantieganger in Egypte was aan het zwemmen met dolfijnen toen een haai op hem af zwom en in zijn linkerhand beet. Hij sloeg het dier en wist los te komen, maar tot zijn schrik kwam de haai terug, dit keer, beet de haai op zijn schouder en borts. Ongelooflijk de dolfijnen vormden een kring om hem heen hun vinnen klapperen op het water de haai af te schrikken. Zij bleven bij hem tot er hulp kwam.

  • Paul de Gelder, marine duiker Nationaliteit: Australisch Aangevallen: Australië, 2009 Shark Type: Stier haai Paul de Gelder, een Australische marine duiker, verloor een arm en een been toen hij werd aangevallen door een stier haai in de haven van Sydney. Hij werkt nu met de Discovery Channel monitoren Great Whites tijdens de Week van de Haai. Hij vertelde People Magazine "De grootste misvatting is dat ze ons willen eten. We staan niet op het menu. "

  • Achmat Hassiem, badmeester Nationaliteit: Zuid-Afrika Aangevallen: Zuid-Afrika, 2006 Shark Type: Great White Een Zuid-Afrikaanse badmeester gered door zijn broer door te drummen op het water om een afleiding te veroorzaken. Het werkte en de haai veranderde van richting. Na de badmeester mee te slepen diep in de oceaan beet hij de helft van zijn been eraf. Gelukkig overleefde hij de aanval. Hij gelooft dat hij de haai moet bedanken voor het instellen van zijn pad. Hij leidt mensen over de hele wereld om te vertellen over dit mooie en bedreigde diersoorten.

  • Most popular videos