De EMA's 2015 need you!

24 augustus 2015
In oktober is het zover, dan vinden de MTV EMa's plaats in Milaan en jij kunt daar bij zijn, als professional welteverstaan! We zoeken mensen die achter de schermen mee willen werken aan een onvergetelijke editie.
Wil jij je carrière een kickstart geven, check dan hieronder hoe je mee kunt dingen naar onderstaande jobs.
Wat?
- Een correspondent (digitaal)
- Een grafisch ontwerper
- Een make-up artiest
- Een fotograaf
Als je wint, krijg je niet alleen de kans om je creatieve skills te laten zien, maar ook:
- een coach tijdens het event en begeleiding achteraf
- jouw creaties op MTV
- je reis naar Milaan en alle verblijfkosten daar vergoed
Wie?
Je bent tussen de 18 en 26 jaar. Jouw bijdrage voor de wedstrijd moet vóór 11 september 2015 binnen zijn. Je bent sowieso tussen 21 en 26 oktober 2015 beschikbaar, want dan zit je in Milaan. Zorg ervoor dat je paspoort geldig is en je af kunt reizen naar Italië. Last maar niet least: je bent niet eerder professioneel werkzaam geweest in de gekozen categorie.
Lees de voorwaarden hier
Hoe?
Correspondent (digitaal)
Ben jij een social media whizz kid, doe je de hele dag niets anders dan de leukste momenten delen en krijg je hier ook nog 1000 likes per seconde voor? Dan ben jij mogelijk de persoon die wij zoeken voor het vastleggen en delen van de meest spannende backstage momenten en beyond. Je moet weten wat jouw fans boeit, maar ook goed overweg kunnen met je telefoon voor het creeëren van de beste content.
Wil jij deze job? maak dan een 15 seconden durende Instagram video die jouw favo moment van de dag weergeeft. Upload het materiaal op jouw Insta account en tag het met #MTVBreaks en #EMADigital. Belangrijk: je account moet openbaar zijn ander zien we niets.
Grafisch ontwerper
Adem jij design en weet jij wat off- en online visueel in het oog springt, dan zijn wij erg benieuwd naar jouw bijdrage voor de EMA's. We zoeken iemand die het ontwerpteam kan versterken in aanloop naar het event en die tijdens de EMA's beschikbaar is om ervoor te zorgen dat alle in goede banen loopt.
Je moet in september beschikbaar zijn, maar ook tijdens de EMA's eind oktober. Het creatieve bureau waarmee jij samen de mooiste dingen gaat maken, zal jou gedurende je ride zo goed mogelijk begeleiden.
Hoe doe je mee? Maak een ontwerp voor de enveloppe waaruit de winnaars worden getrokken. Zorg ervoor dat je het EMA logo gebruikt (hier te downloaden). Als je eenmaal zover bent, post het ontwerp dan op jouw Twitter of Instagram en gebruik hierbij de hashtgas #MTVBreaks en #EMADesign.
Belangrijk! We kunnen niets beoordelen als je account op 'privé' staat.
Make-up artiest
De beste EMA mae-up artiest zijn heeft niet alleen te maken met het mooi op kunnen maken van podiumdieren, je bent ook in staat groter te denken en een heel looks concept te bedenken omtrent het event. Voel jij je geïnspireerd om mee te denken met Debbie Dannell over hoe artiesten het beste uitkomen op het podium en televisie en kun je op basis daarvan moodboards maken tot de make-up van artiesten verzorgen, dan zou ik snel onderstaande opdracht uitvoeren als ik jou was.
Wat moet je doen? Maak een moodboard met als thema ‘inbeelding en surealisme’. Gebruik hiervoor Pinterest of een andere image sharing tool. Deel de link via Twitter of waar dan ook met de hashtags #MTVBreaks en #EMAmakeup.
En bedenk weer... als je account niet openbaar staat, kunnen we niets beoordelen.
Naast een grote dosis creativiteit is het ook een must dat je goed Engels spreekt. Life behind de the scenes is internationaal minded en snel, dus je hebt geen tijd voor Google Translate :P
Fotograaf
Heb jij de skills om te gekke rode loper pics te schieten en alle MTV Breaks events vast te leggen, maak dan een foto die één van de spannendste momenten in jouw leven vertegenwoordigt. Deel hem op Instagram en gebruik de hashtags #MTVBreaks en #EMAPhotographer.
En again: zet je account openbaar, want privé accounts kunnen we niet beoordelen.
Heel veel succes!

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws