Taylor Swift ditched VMAs voor juryplicht maar wordt afgewezen

Check hier het verhaal!

Net zoals iedereen in Amerika kan overkomen werd Taylor Swift aangewezen voor juryplicht tijdens een rechtszaak in Nashville. Helaas begon dit op maandagochtend dus kon ze zondagavond niet naar de VMAs in New York komen…

TayTay is dus braafjes gegaan en leek het nog naar haar zin te hebben ook! Ze ging vrolijk selfies maken met de andere juryleden. Maar toen bleek dat de rechtszaak zou gaan om een seksuele aanranding zei Taylor dat ze niet in de jury kon blijven.
Dit omdat ze zelf nog een aanklacht in Colorado heeft lopen tegen radio-DJ David Mueller en andersom. Mueller is met Taylor en zijn vriendinnetje op de foto gegaan backstage bij een concert van Taylor in 2013 en zou toen haar rokje omhoog hebben gedaan en haar in haar billen hebben geknepen.

Hij is er vervolgens uitgezet door de bewaking en is door dit incident ontslagen als radio-DJ. Klinkt op zich redelijk fair, behalve dat Mueller zelf zegt dat hij het helemaal niet heeft gedaan maar dat zijn baas in haar billen kneep! Mueller heeft toen Taylor aangeklaagd omdat hij door haar toedoen zijn baan kwijt zou zijn. Taylor heeft toen Mueller weer aangeklaagd voor seksuele aanranding.

Nou een moeilijke situatie dus, maar dat heeft er wel voor gezorgd dat Taylor onder haar juryplicht is uitgekomen omdat ze geen objectief besluit zou kunnen nemen in deze zaak. Zou haar situatie er echt voor zorgen dat ze niet onpartijdig kan zijn of wil ze er gewoon onderuit komen?

dinsdag, 30 augustus 2016