Kylie Jenner schakelt advocaat in om dubbelganger op billboard!

#Heftig. Kylie Jenner heeft haar juridisch team geraadpleegd, omdat er een model wordt gebruikt die op haar lijkt op een billboard...

Kylie Jenner heeft alles wat je maar kunt bedenken, zelfs een dubbelganger! Alleen is ze daar niet zo blij mee… Er hangen nu namelijk billboards door Los Angeles heen waar een meisje op te zien is die wel héél erg veel op haar lijkt!

Het bedrijf achter de billboards is een bedrijf die afvalsupplementen verkoopt en belooft dat je ‘vet bevriest’. Het bedrijf doet dit met opzet volgens Kylie, zodat klanten denken dat zij dit bedrijf steunt…..

De billboards hangen verspreid in Los Angeles met een brunette. Naast de dame staat er ‘DoctorFatOff.com’ en een telefoon nummer bij. Kylie is niet blij met het model, waarvan de hoge jukbeenderen, gevormde wenkbrauwen en volle lippen veel op die van haar lijken.

TMZ.com zegt dat de Kardashian-Jenner familie hun juridische team hebben ingeschakeld. Word ongetwijfeld vervolgd… #Wow #Heftig

In ander nieuws… De prachtige dame heeft haar zwarten lokken ingeleverd voor platina blond haar! Wat vinden jullie ervan? Wij vinden het geweldig!

maandag, 05 september 2016