Zijn Calvin Harris en Jennifer Lopez samen?

Of...

Calvin Harris heeft met zijn dategeschiedenis al een aantal mijlpalen behaald maar wie is zijn scharrel nu?

Een tijdje terug is de DJ al gespot met Jennifer Lopez, maar de laatste tijd zijn we wel heel vaak bij elkaar… Andere bronnen zeggen dat het is omdat ze een nummer aan het opnemen zijn, maar is dat wel echt zo? Dat de zangeres en DJ producer een hele goede klik hebben werd een aantal weken duidelijk toen hij een video van hen samen plaatste waarbij ze feesten op JLo’s verjaardag.

Calvin… Is Jenny from the block jouw volgende scharrel? Of hebben we het bij het verkeerde einde?Gisteren is ook Calvin’s nieuwe track uitgekomen en het lijkt alsof Taylor Swift het enige was wat hem in de weg stond! In zijn nieuwste track zingt Calvin namelijk keer op keer: ‘You were the one thing in my way’. Al zou het niet over Taylor gaan trouwens, móet hij geweten hebben dat iedereen dat wel gaat denken…

Ook is dit weer voor het eerst in tijden dat hij zelf de vocals zingt op zijn nummer, wat misschien expres is omdat het zo’n persoonlijke boodschap heeft? Hoe zou Taylor hierop gaan reageren?!

Je hoort ons in ieder geval niet klagen want de wereld is weer een super catchy track rijker! Check het nummer hierboven!

vrijdag, 16 september 2016