BREAKING: Kaarten voor de MTV EMA 2016 zijn vanaf vandaag in de verkoop via loting!

Dit is je kans; schrijf je nu in!

Op zondag 6 november is het zover: de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy! De grootste celebs en artiesten komen naar Nederland toe om tijdens één van ’s werelds grootste muziek events hun moment op het podium te pakken en… JIJ KUNT ER OFFICIEEL BIJ ZIJN!

Vanaf vandaag (woensdag 5 oktober) 12.00 uur start de kaartverkoop voor zitplaatsen via loting, in samenwerking met Ticketmaster. Let op: Ticketmaster is het ENIGE officiële verkooppunt voor MTV EMA 2016-tickets. Hoe je kaarten kunt bemachtigen? Zo:

Inschrijven voor de loting kan van woensdag 5 oktober 12.00 uur tot dinsdag 11 oktober 12.00 uur met je e-mailadres via ticketmaster.nl/mtvemas. De winnaars worden random geselecteerd en ontvangen op maandag 17 oktober een e-mail met daarin een unieke code! Deze unieke code kan je één keer gebruiken om maximaal vier tickets te kopen. Je hebt vervolgens van 17 oktober tot en met maandag 24 oktober de tijd om ze in je bezit te krijgen!

Deze kaarten kun je, als je bent ingeloot, bestellen:
- Kaarten met een onbeperkt zicht op het podium (€95 per kaart)
- Kaarten met een beperkt zicht op het podium (€60 per kaart)

Naast deze tickets komen er ook staanplaatsen vrij, maar daar hoor je meer over op dinsdag 18 oktober! Voor nu: schrijf je snel in via ticketmaster.nl/mtvemas en let’s get EXCITED!

MTV EMAs #502

MAIN SHOW

De 2015 MTV EMA’s, één van de grootste muziekevenementen met de populairste artiesten uit de hele wereld, vinden dit jaar plaats in Milaan.

woensdag, 05 oktober 2016