BIG NEWS: Bruno Mars treedt op tijdens de MTV EMA 2016!

Zorg dat je op zondag 6 november vanaf 21:00 uur naar MTV kijkt.

BIG NEWS! Want Bruno Mars komt terug naar de MTV EMA-stage met zijn eerste wereldwijde live performance van zijn gloednieuwe single ‘24K Magic’ op 6 november in Rotterdam! We hebben bijna vier jaar gewacht op een nieuw album van Bruno Mars, en gezien zijn nieuwe single echt een hit is, heeft Mars nog steeds de power in zich om iedereen in één klap blij te maken met zijn muziek. Mars’ energie spatte al eerder van het podium af tijdens de MTV EMA in 2011 en 2013 (in Amsterdam) en we kunnen niet wachten tot hij zijn good vibes dit jaar weer naar de EMA zal brengen! We zijn al geobsedeerd met ‘24K Magic’ en zijn aan het aftellen tot we kunnen zien wat hij dit jaar voor ons in petto heeft.

Kortom: hij is terug van weggeweest, en hoe! Kun jij ook niet wachten tot de show? Kom hierboven vast in de mood met de beste nummers van Bruno Mars! Stay tuned voor nog meer epic announcements van optredens tijdens de MTV EMA en zet 6 november 21:00 uur in je agenda!


Heb jij al gestemd voor jouw favoriet in alle categorieën voor het winnen van de MTV EMA? Je kunt tot 5 november 11:59 uur je stem uitbrengen via nl.mtvema.com/stem! Houd onze social mediakanalen in de gaten voor meer info over alles wat met de EMA te maken heeft.

dinsdag, 11 oktober 2016