'Bohemian Rhapsody' grote winnaar Golden Globes 2019, ook prijs voor Lady Gaga

7 januari 2019
Gisteravond werd de 76ste editie van de Golden Globes gehouden in Beverly Hills, VS. De grote winnaar tijdens het film- en televisiegala was de film 'Bohemian Rhapsody', een ode aan de rockband Queen. De film werd uitgeroepen tot beste in de categorie drama.
Hoofdrolspeler Rami Malek, die Freddie Mercury vertolkt, kreeg ook de prijs voor beste acteur dramafilm.
 
Tot ieders verbazing viel de film met Lady Gaga en Bradley Cooper, 'A Star Is Born', niet in de prijzen. Wel won Lady Gaga de prijs voor beste originele nummer 'Shallow', de titelsong van 'A Star is Born'.
 
Verder was het een avond vol diversiteit; het aantal gekleurde regisseurs onder de genomineerden was nog nooit zo hoog. Het afgelopen jaar zijn films zoals 'Black Panther' en 'Crazy Rich Asians' veel in het nieuws geweest door hun diverse cast en crew. Daarnaast werd de awardshow gepresenteerd door Adam Sandberg en actrice Sandra Oh. Zij is de eerste Golden Globe-presentatrice van Aziatische afkomst. De avond werd extra speciaal voor haar omdat zij zelf ook een Golden Globe-award won.
 
Ondanks dat Lady Gaga maar een award in ontvangst heeft genomen, heeft ze voor ons ook zeker nog de prijs voor de beste outfit gewonnen. Check de prachtige jurk hieronder.

Lady Gaga - Shallow

categorie:

laatste nieuws

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news