'Bohemian Rhapsody' grote winnaar Golden Globes 2019, ook prijs voor Lady Gaga

7 januari 2019
Gisteravond werd de 76ste editie van de Golden Globes gehouden in Beverly Hills, VS. De grote winnaar tijdens het film- en televisiegala was de film 'Bohemian Rhapsody', een ode aan de rockband Queen. De film werd uitgeroepen tot beste in de categorie drama.
Hoofdrolspeler Rami Malek, die Freddie Mercury vertolkt, kreeg ook de prijs voor beste acteur dramafilm.
 
Tot ieders verbazing viel de film met Lady Gaga en Bradley Cooper, 'A Star Is Born', niet in de prijzen. Wel won Lady Gaga de prijs voor beste originele nummer 'Shallow', de titelsong van 'A Star is Born'.
 
Verder was het een avond vol diversiteit; het aantal gekleurde regisseurs onder de genomineerden was nog nooit zo hoog. Het afgelopen jaar zijn films zoals 'Black Panther' en 'Crazy Rich Asians' veel in het nieuws geweest door hun diverse cast en crew. Daarnaast werd de awardshow gepresenteerd door Adam Sandberg en actrice Sandra Oh. Zij is de eerste Golden Globe-presentatrice van Aziatische afkomst. De avond werd extra speciaal voor haar omdat zij zelf ook een Golden Globe-award won.
 
Ondanks dat Lady Gaga maar een award in ontvangst heeft genomen, heeft ze voor ons ook zeker nog de prijs voor de beste outfit gewonnen. Check de prachtige jurk hieronder.

Lady Gaga - Shallow

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek

news

TBT: Zo ziet de cast van Zoey 101 er meer dan 10 jaar later uit

news

5x de ergste tattoo fails van onze favoriete celebs

news

Deze Insta-kinderen zijn zo schattig dat je ze wel móet volgen

news

Krijgt Charlotte Crosby volgend jaar een baby?

news

MTV Push maart 2019: leer Jade Bird beter kennen!

news

Oscars 2019: dit heb je gemist

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news