Amerikaanse zender wil realityserie Chris Brown

27 juni 2014
De Amerikaanse tv-zender Black Entertainment Television (BET) wil een realityserie maken over Chris Brown. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ heeft de zender al producenten benaderd om een show te maken.
In de serie wordt de 25-jarige Brown, die meerdere keren in aanraking met justitie kwam, gevolgd terwijl hij op het rechte pad probeert te blijven. Hoewel nog niet zeker is dat de realityserie er komt, heeft BET al onderzocht of er animo voor is. Een meerderheid van een kijkerspanel wilde de serie wel zien, vooral als Brown wederom de mist in zou gaan.
De zanger moest dinsdag nog voor de rechter verschijnen in Washington vanwege een mishandelingszaak. Brown, die in oktober een fan zou hebben geslagen, weigerde schuld te bekennen en heeft niet geschikt. De zaak gaat 8 september verder.
De vechtpartij in Washington was de zoveelste keer dat de zanger de voorwaarden schond van zijn proeftijd, die hij in 2009 kreeg opgelegd in Los Angeles vanwege het mishandelen van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Begin deze maand verliet Brown de gevangenis, waar hij sinds half maart verbleef, omdat hij de voorwaarden weer aan zijn laars had gelapt.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series