MTV EMA 2013 | The Killers toegevoegd aan line-up

16 oktober 2013
Rocksensatie The Killers is toegevoegd aan de line-up van de muziekawardshow MTV EMA en de MTV Music Week. Terwijl alle acts op het podium staan, zorgt Ariana Grande ervoor dat niemand ook maar iets hoeft te missen van de awardshow. Het opkomend muzikaal talent houdt als social mediareporter fans en volgers tijdens het evenement op de hoogte van alle ‘backstage scoops’. De Amerikaanse rapper RedFoo is de officiële MC tijdens het event. De Amsterdamse Ziggo Dome is op 10 november het podium voor de MTV EMA 2013. De muziekawardshow wordt om 21.00 uur live uitgezonden op MTV. Ziggo is de lokale partner van de MTV EMA.
The Killers zijn deze eerste week van november overigens niet alleen te zien tijdens de muziekawardshow. De internationale rockband treedt 8 november eerst op in Paradiso als onderdeel van MTV Music Week. Tijdens dit meerdaagse muziekfestival kunnen duizenden fans dagelijks terecht in alle grote clubs en poptempels van Amsterdam voor uiteenlopende muzikale optredens. Het optreden van The Killers is een special binnen de MTV Music Week en wordt later uitgezonden op de muziekzender als MTV World Stage-optreden. Op zondag 10 november staan ze voor de vierde keer op het podium van de MTV EMA, een dag voordat hun nieuwe album Direct Hits uitkomt.
Real time social mediaverslag
De zangeres Ariana Grande is de enige echte officiële MTV EMA social mediareporter. Zij houdt iedereen op de hoogte van de gebeurtenissen achter de schermen van de muziekawardshow, zoals interviews en onverwachte momenten. Zo blijven volgers thuis up-to-date met alles wat er zich buiten het bereik van de camera’s afspeelt, terwijl ze live vanaf de bank mee kunnen kijken naar de optredens en de uitreikingen op het podium.

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series