Interview met Charlotte Crosby uit Geordie Shore!

13 mei 2016
Aanstaande zondag 15 mei om 22:00 is het zover; Geordie Shore: Big Birthday Battle op MTV! De Geordies worden herenigd en gaan de strijd aan om de grootste birthday party ever te organiseren.
En get excited want wij spraken Charlotte Crosby over de reünie, haar ‘relatie’ met Gaz en meer! Check het interview hieronder.
-
Hoe was het om weer herenigd te zijn met de Geordie Shore-familie?
Charlotte: “Het was geweldig! Het was alsof er een droom uitkwam. Dit was eerlijk gezegd mijn beste tijd met de Geordies OOIT. En ik doe dit al een hele tijd; sinds het begin. Maar dit seizoen wordt de beste die jullie ooit hebben gezien.”
Van wie uit de Geordie Shore-cast was je het meest onder de indruk toen ze weer binnenkwam?
Charlotte: “Dat was absoluut bij Sophie. Met haar ben ik al bevriend sinds de eerste dag dat ze het huis binnenliep. En ondanks dat ze vertrok ben ik altijd met haar in contact gebleven. Er is niks veranderd. Ze is nog steeds mijn beste vriendin en ik was zo blij om haar erbij te hebben. Daarom was ik in shock toen ze terugkwam. Ik had nooit gedacht dat dat zou gebeuren. Dus toen ze door de deur heenliep kreeg ik letterlijk een paniekaanval.”
Wat maakt het zijn met oude ‘familieleden’ uit Geordie Shore anders dan in een normaal seizoen?
Charlotte: “Gary, Holly en ik zitten er sinds het begin in. We begonnen Geordie Shore met mij, Gary, Holly, Vicky, Jay, James, etc… En juist omdat we de eerste in het huis waren, waren wij als persoon letterlijk Geordie Shore geworden. Het voelde alsof ik Geordie Shore ademde. Maar; steeds verder in de seizoenen voelde het alsof Geordie Shore het gevoel verloor wat het ooit had. Gelukkig valt dat uiteindelijk mee en vindt iedereen het nog steeds geweldig, inclusief ik. Maar; als iemand die er vanaf het begin in zit, moet ik zeggen dat er wel veel veranderd is. Ik hou nog steeds zo veel van Geordie Shore, maar het gevoel wat ik in het begin bij de groep had is nu wel een beetje weg.”
Wie heeft de beste/slechtste party planning skills?
Charlotte: “Marnie was absoluut de slechtste party planner. Niet slecht bedoeld hoor, maar ze was gewoon erg lui en had niet veel enthousiasme.”
Wil je graag doorgaan met het partyplannen als teamcaptain? Is dit iets wat je de rest van je leven zou kunnen doen? Waarom?
Charlotte: “Ja, honderd procent, absoluut! I just think I’m very, very good at it, haha. I’ve already started the time to get to party which is the housewarming party.”
Je bent naarmate de show vorderde, opgegroeid tot wie je nu bent. Wat voor advies zou jij aan een 20-jarige Charlotte geven?
Charlotte: “Ik zou mijzelf hebben verteld om een sterker persoon te zijn. Dus daar bedoel ik mee dat ik geen personen meer over mij heen zou laten lopen. Elk klein beetje advies dat ik tegen mijn kleinere ik zou willen geven is dat je nooit moet luisteren naar adviezen van andere. Ja, je moet gewoon leven en leren. Je moet van jezelf leren.”
Wat is jouw minst favoriete moment in de afgelopen vijf jaar van Geordie Shore?
Charlotte: “Ik zou waarschijnlijk zeggen, het vertrek van Sophie. Het zo jammer dat ze wegging en tegelijkertijd zwaar.”
Tijdens de laatste aflevering van seizoen 12 was je op het strand en schreeuwde je tegen Gary: ‘Ik was nooit goed genoeg voor je!’. Wat bedoelde je hiermee?
Charlotte: “Ik denk dat ik bedoelde dat hij mij nooit als vriendin wilde in die 5 jaar tijd.. Ik denk dat dat was wat ik bedoelde. Hij verkoos altijd andere mensen boven mij.”
Hoe is de huidige relatie tussen jou en Gary?
Charlotte: “Gary en ik hebben besloten beide onze eigen weg te gaan.”
Je hebt Gary ook zien veranderen in de afgelopen vijf jaar, wat heeft je het meest verrast aan hem?
Charlotte: “Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij is veranderd. Dus niks verbaast mij eigenlijk meer. Hij is nog exact dezelfde Gary.”
Tijdens het interview met ‘The Morning’ heb je door laten schemeren dat je misschien de show zou willen verlaten. Wat zijn jouw redenen om weg te gaan uit Geordie Shore?
Charlotte: “Ik houd zoveel van Geordie Shore. Het is mijn leven en mijn familie. Het is de plek waar het allemaal begon. Weggaan zou zoveel pijn doen, onder elke omstandigheid. Dus ik zou zeker niet zeggen dat ik weg wil omdat ik het niet leuk zou vinden. Maar ik heb de laatste tijd wel wat tekenen gehad dat het misschien op een bepaald moment wel tijd is om te stoppen.”
En al onze Nederlandse fans vragen zich natuurlijk af wanneer je naar Nederland komt. Heb je nog toekomstplannen?
Charlotte: “Ik zou het geweldig vinden om naar Nederland te komen. Ik zou willen dat jullie me uitnodigen, haha!”
categorie: