Kesha performt tijdens de Grammy’s met een all-female artiesten squad! De eerste naam is C..

27 januari 2018
Het is morgen tijd voor de 60e editie van de Grammy Awards in New York. Naast het uitreiken van de awards, bestaat de show voor een groot deel uit performances van de absolute top in de muziekindustrie. Waaronder dus ook Kesha, die een optreden zal geven dat in het teken staat van de #MeToo en Time’s Up movement.
Kesha staat er tijdens haar performance niet alleen voor, ze krijgt versterking van niemand minder dan Camila Cabello, Cyndi Lauper, Andra Day en Julia Michaels. Dat kan niet anders dan een power optreden worden!
Het is geen verrassende keuze dat Kesha voor dit optreden is gevraagd, zij raakte in 2014 in een rechtzaak tegen haar mentor en producer Dr. Luke nadat ze hem van drogering en verkrachting beschuldigde. Dr. Luke heeft dit tot heden altijd ontkend.
De Grammy’s worden dit jaar gepresenteerd door talkshowhost James Corden. De awards worden uitgereikt door o.a. Nick Jonas, Alicia Keys, John Legends en Hailee Steinfeld.
James zegt dat we naast het optreden van Kesha ook nog optredens kunnen verwachten van o.a. Lady Gaga, Miley Cyrus, Bruno Mars, Cardi B., Luis Fonsi, Daddy Yankee, Rihanna, Bryson Tiller, DJ Khaled, Logic, Alessia Cara en Khalid. Ook Pink, Sam Smith, Kendrick Lamar en SZA zouden een performance geven. WE CAN’T WAIT!

Kesha - Woman

categorie:

laatste nieuws

Kay, Kaj & Kaj bespreken alles over seks, liefde en nog veel meer!

Nieuws

De line-up van Pinkpop 2018 is bekend en hij is GROOTS!

Nieuws

ZIEN: Dua Lipa performt ‘IDGAF’ samen met Zara Larsson, MØ, Alma & Charli XCX

Muziek

ZIEN: Justin neemt Selena mee naar bruiloft in Jamaica!

Nieuws

Jay-Z geeft tijdens avond stappen MEER dan een TON uit

Nieuws

Charlotte, Holly en James weer te zien in Geordie Shore!

Nieuws

SEXTAPE Blac Chyna uitgelekt en Chyna laat het er niet bij zitten..

Nieuws

TOP 8: favo celeb belfies!

Nieuws