Kesha performt tijdens de Grammy’s met een all-female artiesten squad! De eerste naam is C..

27 januari 2018
Het is morgen tijd voor de 60e editie van de Grammy Awards in New York. Naast het uitreiken van de awards, bestaat de show voor een groot deel uit performances van de absolute top in de muziekindustrie. Waaronder dus ook Kesha, die een optreden zal geven dat in het teken staat van de #MeToo en Time’s Up movement.
Kesha staat er tijdens haar performance niet alleen voor, ze krijgt versterking van niemand minder dan Camila Cabello, Cyndi Lauper, Andra Day en Julia Michaels. Dat kan niet anders dan een power optreden worden!
Het is geen verrassende keuze dat Kesha voor dit optreden is gevraagd, zij raakte in 2014 in een rechtzaak tegen haar mentor en producer Dr. Luke nadat ze hem van drogering en verkrachting beschuldigde. Dr. Luke heeft dit tot heden altijd ontkend.
De Grammy’s worden dit jaar gepresenteerd door talkshowhost James Corden. De awards worden uitgereikt door o.a. Nick Jonas, Alicia Keys, John Legends en Hailee Steinfeld.
James zegt dat we naast het optreden van Kesha ook nog optredens kunnen verwachten van o.a. Lady Gaga, Miley Cyrus, Bruno Mars, Cardi B., Luis Fonsi, Daddy Yankee, Rihanna, Bryson Tiller, DJ Khaled, Logic, Alessia Cara en Khalid. Ook Pink, Sam Smith, Kendrick Lamar en SZA zouden een performance geven. WE CAN’T WAIT!

Kesha - Woman

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Jaden Smith bevestigt relatie met Tyler, The Creator?

news

Dit zijn de nieuwste kerstfilms die je moet zien

news

Nienke Plas releast single 'VRIJDAG' en de muziekvideo staat net online

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news