Kesha performt tijdens de Grammy’s met een all-female artiesten squad! De eerste naam is C..

27 januari 2018
Het is morgen tijd voor de 60e editie van de Grammy Awards in New York. Naast het uitreiken van de awards, bestaat de show voor een groot deel uit performances van de absolute top in de muziekindustrie. Waaronder dus ook Kesha, die een optreden zal geven dat in het teken staat van de #MeToo en Time’s Up movement.
Kesha staat er tijdens haar performance niet alleen voor, ze krijgt versterking van niemand minder dan Camila Cabello, Cyndi Lauper, Andra Day en Julia Michaels. Dat kan niet anders dan een power optreden worden!
Het is geen verrassende keuze dat Kesha voor dit optreden is gevraagd, zij raakte in 2014 in een rechtzaak tegen haar mentor en producer Dr. Luke nadat ze hem van drogering en verkrachting beschuldigde. Dr. Luke heeft dit tot heden altijd ontkend.
De Grammy’s worden dit jaar gepresenteerd door talkshowhost James Corden. De awards worden uitgereikt door o.a. Nick Jonas, Alicia Keys, John Legends en Hailee Steinfeld.
James zegt dat we naast het optreden van Kesha ook nog optredens kunnen verwachten van o.a. Lady Gaga, Miley Cyrus, Bruno Mars, Cardi B., Luis Fonsi, Daddy Yankee, Rihanna, Bryson Tiller, DJ Khaled, Logic, Alessia Cara en Khalid. Ook Pink, Sam Smith, Kendrick Lamar en SZA zouden een performance geven. WE CAN’T WAIT!

Kesha - Woman

categorie:

laatste nieuws

SPOILERT ALERT | VMA’s 2018: WINNAARS, OPTREDENS, SHOCKING MOMENTS & WORST DRESSED!

news

Nicki Minaj op OORLOGSPAD: niemand meer veilig op Twitter, zelfs Kylie Jenner en haar baby niet…

news

De 10 meest iconische VMA momenten

news

Queen Of Soul Aretha Franklin overleden op 76-jarige leeftijd

news

FOTO'S | Teen Mom: Farrah VERVANGEN door 2 jonge moeders

news

FOTO | Liam Payne (24) datet 18-jarige One Direction fangirl!

news

ZIEN! Kylie’s 21e bday: celeb vriendin DRONKEN AFGEVOERD met ambulance

news

Dit zijn de beste karaoke tracks

news