MTV's Best of 2015 Music

16 december 2015
Get ready voor MTV’s Best of 2015 Music op oudejaarsavond van 18.00-00.00 uur! Wij tellen af naar de nummer 1 video van 2015. MTV presenter Kay Nambiar presenteert de avond en interviewt vanuit The Hoxton in Amsterdam een aantal van de beste Nederlandse artiesten van 2015: Sam Feldt, Lucas Hamming, HAEVN, Causes, The Common Linnets, Lil’ Kleine en Rondé.
Met hen wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar; wat was hun muzikale hoogtepunt en hebben zij een favoriete video? Ook onthullen ze hun verwachtingen en plannen voor het aankomende jaar. The Common Linnets spelen ook nog exclusief hun akoestische versie van 'Still Loving After You'. Voor Ilse DeLange was dit haar eerste MTV interview ooit.
Kay over de interviews: "Samen met mijn favoriete artiesten van 2015 blik ik terug op de muzikale highlights van afgelopen jaar. Ik vind dat er dit jaar echt veel goede Nederlandse muziek is uitgekomen en ben erg benieuwd naar de verhalen achter deze muziek. Wat bracht 2015? Ik spreek met de artiesten over de hoogte- en dieptepunten en daarnaast geven ze een sneak peak voor 2016."
Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw mening over de Beste Video van 2015. Hoe ziet jouw top 15 er eigenlijk uit? Vote hieronder en laat het ons weten door jouw keuze te sharen op Facebook en Twitter met #MTVNL2015. Succes!
Stem hieronder op JOUW favoriete video.

categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 27

news

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news

MTV News Recap: Week 24

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-single ben jij?

news