Aanklager Bryan Singer trekt zich terug.

9 augustus 2014
De man die beweert dat hij hem als tiener is gemolesteerd door Bryan Singer heeft bij de rechtbank een motie ingediend om zijn aanklacht in te trekken.
In april is tegen de regisseur van X-Men: Days of Future Past een aanklacht ingediend door Michael Egan, die de filmmaker ervan beschuldigde dat hij hem als tiener heeft gemolesteerd tijdens een illegale sexparty.
Egan heeft nu een motie ingediend om zijn rechtszaak tegen de zanger in te trekken. Variety meldt dat US District Judge Barry M. Kurren dit verzoek op woensdag in ontvangst heeft genomen. Een definitieve uitspraak over het verzoek van Egan is vastgesteld op 9 september. Mocht de rechter het verzoek onvoorwaardelijk goedkeuren dan betekent dit dat er in de toekomst alsnog een rechtszaak tegen Singer kan worden gestart.
Rechter Kurren heeft tevens toestemming gegeven aan Egan's advocaten om zich formeel terug te trekken als zijn raadsheren. Egan werd vertegenwoordigd door Jeff Herman en Mark Gallagher. Maar Herman kondigde op 29 juli aan dat hij zijn werk niet meer wilde doen omdat zijn relatie met zijn cliënt was "verslechterd".
Het is op dit moment niet bekend wie Egan in de toekomst zal bijstaan.
Singer heeft eerder een motie ingediend bij de Hawaïaans rechtbanken om de aanklacht van Egan tegen hem teniet te doen. Hij ontkent met klem alle beschuldigingen.
"De aantijgingen tegen mij zijn schandalig, wreed en volledig vals," vertelde hij aan Entertainment Tonight. "Ik beloof dat als deze situatie is opgelost dat de feiten dan zullen aantonen hoe verziekt en verdraaid dit allemaal is. Ik wil de fans, vrienden en familie bedanken voor hun geweldige en overweldigende steun."
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws