MTV Push november 2018: leer Juice WRLD beter kennen

2 oktober 2018
"It's to the point where I love and I hate you" zingt Juice WRLD op zijn hit 'Lucid Dreams'. Hij hoopt jongeren aan te spreken uit de generatie die het emo-rap genre hebben omarmt en zich herkennen in Juice WRLD's melodramatische rap stijl.

Wat je misschien niet zou verwachten is dat zijn muziek is gebasseerd op rock muziek en Chicago drill. Dit inspireerde hem ook voor zijn single 'Lucid Dreams' die op nummer twee kwam in de Billboard Hot 100 wat de rapper uit Chicago opeens mega beroemd maakte. Hierna heeft hij zijn debuut album 'Goobye & Good Riddance' uitgebracht wat het ook zeker niet slecht deed! Sterker nog, deze kwam op nummer 15 in de Billboard 200.
   
Tijdens zijn uitverkochte show in Londen vertelde hij ons: "Ik wil dat mensen weten, dat het niet uitmaakt of ze het tof vinden waar de track over gaat, of dat ze het misschien eens zijn met de achterliggende boodschap of het ze gewoon doet denken aan iets wat ooit hebt meegemaakt; ik wil dat mijn tracks ze vertellen dat het okay is om te zeggen wat je denkt."

De rapper is begonnen op soundcloud waar hij zijn debuut single 'All Girls are the Same' op dropte. Miljoenen fans vonden hem door de streaming site waarna hij tekende bij Interscope Records die hem een enorme boost hebben gegeven waardoor Juice WRLD zijn dromen heeft kunnen waarmaken.

Hij begon met freestyle rapper op de basisschool: 'Ik denk dat ik mijn eerste track schreef toen ik op de basisschool zat, in plaats van studeren of mijn huiswerk maken."

Sindsdien heeft hij het heel ver geschopt met zelfs een collab met rapper Future op album "Wrld On Drugs' dat nummer 2 bemachtigde in de Billboard 200.

Hoe de rapper zelf met het onverwachtse succes omgaat? "Alles is zo surrealistisch momenteel dat ik echt een paar reality checks heb. Van die kleine momenten van wow, ik sta nu voor duizenden mensen. Het enige wat ik doe is God bedanken, het is echt een zegen dat ik mijn platform mag gebruiken om belangrijke levenslessen te delen."
 
Wij zijn super blij dat Juice WRLD de MTV Push artiest van November is en om hem te supporten. We kunnen niet wachten om te zien wat zijn volgende move gaat zijn!
categorie:

laatste nieuws

De Edisons 2020: alle winnaars en hoogtepunten

news

De 92e Oscars: alle winnaars en hoogtepunten

news

MTV Push februari 2020: Leer Conan Gray beter kennen

news

De 62e Grammy Awards: alle winnaars en hoogtepunten

news

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push januari 2020: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news