Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Wie dacht dat Justin Timberlake rustig zijn comeback zou maken heeft het fout. Hij gooit de laatste weken nieuwe tracks en video’s online alsof het niks is. Na ‘Filthy’, de leadsingle van zijn nieuwe album ‘Man of the Woods’, dropt Justin nu ook de visuals voor ‘Supplies’. Niet alleen de drop van de video is een surprise, ook het feit dat één van zijn beste vrienden en wereldster Pharrell Williams in de video te zien is, komt als een grote verrassing.

Pharrell’s verschijning in de video is niet de enige reden waarom wij enthousiast zijn, hieronder lees je nog drie redenen waarom wij meteen van deze video zijn gaan houden.

1: In de video heeft de vrouw de broek aan; ze deelt de klappen uit, leidt de hele menigte en racet met een jeep door de stad. Girlpower all the way!

2: De special effects zijn ook in deze video next level. Witte krokodillen? Een lucht van paraplu’s? Lichtgevende schaduw? Een compleet verwoeste stad? In JT zijn video’s komt het allemaal levensecht voor.

3: De track zelf is natuurlijk ook gewoon super goed, geen discussie over mogelijk. #SorryNotSorry

Voor als je geen genoeg kan krijgen van JT, hebben we hieronder nog even wat video’s van hem voor je op een rijtje gezet!