Taylor Swift krijgt gelijk in aanrandingszaak

15 augustus 2017
Tijdens een meet & greet in 2013 bij een radiostation zou Taylor Swift opzettelijk in haar billen geknepen zijn door radio-DJ David Mueller. Nadat Taylor en haar moeder het radiostation hadden ingelicht is de radio-DJ direct ontslagen. Vervolgens klaagde David TayTay weer aan omdat zij hem vals beschuldigd zou hebben, maar Taylor kwam daarop weer met een tegenaanklacht.
Taylor's moeder Andrea Swift zei dit tijdens een emotionele getuigenis in de rechtszaak van haar dochter:
“Ze kon er niet bij dat nadat hij dat had gedaan, ze hem had bedankt voor zijn komst. Ze was er kapot van dat ze dat had gezegd. Als ouder vroeg ik me op dat moment af waarom ik haar heb geleerd altijd beleefd te blijven.”
De reden dat de moeder van Taylor niet eerder naar de politie is gestapt na het incident is omdat ze niet wilde dat dit haar leven zou beheersen.
Taylor eiste het symbolische bedrag van één dollar van David, die hij nu moet betalen, want de rechter geeft Taylor gelijk in de aanrandingszaak. Taylor wilde met deze rechtszaak een voorbeeld zijn voor andere vrouwen die twijfelen aangifte te doen nadat ze zijn aangerand.
“Het is mijn hoop anderen te helpen van wie de stem ook gehoord moet worden. Daarom doneer ik in de nabije toekomst aan meerdere organisaties die slachtoffers van seksueel geweld bijstaan in hun verdediging.”
Taylor heeft in een verklaring haar juridische team bedankt voor alle hulp die ze haar hebben gegeven.
Well done Taylor; wij zijn trots.
categorie:

laatste nieuws

HOREN: Dit zijn dé zomerhits van 2018

news

Dua Lipa krijgt haar eigen KLEDINGLIJN!

news

ZIEN: JTOU-deelnemer laat zich NAAKT tatoeëren op z’n vriendin…

news

EOTBDD aflevering 3 in 5 hilarische gifjes!

news

$100.000.000 prijzengeld voor FORTNITE-spelers?!

news

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news