Taylor Swift krijgt gelijk in aanrandingszaak

15 augustus 2017
Tijdens een meet & greet in 2013 bij een radiostation zou Taylor Swift opzettelijk in haar billen geknepen zijn door radio-DJ David Mueller. Nadat Taylor en haar moeder het radiostation hadden ingelicht is de radio-DJ direct ontslagen. Vervolgens klaagde David TayTay weer aan omdat zij hem vals beschuldigd zou hebben, maar Taylor kwam daarop weer met een tegenaanklacht.
Taylor's moeder Andrea Swift zei dit tijdens een emotionele getuigenis in de rechtszaak van haar dochter:
“Ze kon er niet bij dat nadat hij dat had gedaan, ze hem had bedankt voor zijn komst. Ze was er kapot van dat ze dat had gezegd. Als ouder vroeg ik me op dat moment af waarom ik haar heb geleerd altijd beleefd te blijven.”
De reden dat de moeder van Taylor niet eerder naar de politie is gestapt na het incident is omdat ze niet wilde dat dit haar leven zou beheersen.
Taylor eiste het symbolische bedrag van één dollar van David, die hij nu moet betalen, want de rechter geeft Taylor gelijk in de aanrandingszaak. Taylor wilde met deze rechtszaak een voorbeeld zijn voor andere vrouwen die twijfelen aangifte te doen nadat ze zijn aangerand.
“Het is mijn hoop anderen te helpen van wie de stem ook gehoord moet worden. Daarom doneer ik in de nabije toekomst aan meerdere organisaties die slachtoffers van seksueel geweld bijstaan in hun verdediging.”
Taylor heeft in een verklaring haar juridische team bedankt voor alle hulp die ze haar hebben gegeven.
Well done Taylor; wij zijn trots.
categorie:

laatste nieuws

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news