Major Lazer komt met een kerstnummer!??!

7 december 2016
Naast het feit dat onze eeuwige onvoorwaardelijke kerstliefde voor Wham! & Mariah voor altijd zal blijven bestaan, zijn we toch heel blij dat er nog steeds nieuwe kerstmuziek gemaakt wordt. Elk jaar zijn er weer artiesten die met een verassende kerstrelease komen en dat was dit jaar niet anders…
Zo heeft Major Lazer bijvoorbeeld een kersttrack uitgebracht! Diplo’s label Mad Decent kwam dit jaar voor de vierde keer met een kerstrelease (A Very Decent Christmas 4), met daarop de track ‘Christmas Trees’ van Major Lazer. Dat wordt lekker bouncen onder de kerstboom dit jaar!
Ook de 11-jarige Cruz Beckham heeft zich aan een kerstnummer gewaagd en bracht vanochtend zijn debuutsingle ‘If Every Day Was Christmas’ uit. Daarnaast lijkt het niet bij een kerstnummertje te gaan blijven. De kleine Beckham heeft namelijk getekend bij Scooter Braun, de manager van o.a. Justin Bieber en Martin Garrix
En wat is kerst zonder een kerstkoortje? Nou dat is wat Pentatonix ook dacht en ze hebben voor ons weer een heerlijk kerstalbum gemaakt! ‘A Pentatonix Christmas’ is hun derde kerstalbum met deze keer 11 tracks, even prachtig a-capella als altijd.
Ook The Killers hebben hun kersttradities voortgezet. Sinds 2006 brengen ze elk jaar een kerstnummer uit, waarvan de opbrengst naar Bono’s anti-aids stichting (RED) gaat.
Dit jaar hebben ze deze tracks gebundeld op hun album ‘Don’t Waste Your Wishes’, inclusief hun kerst-release van 2017: een cover van Bing Crosby’s ‘I’ll Be Home For Christmas’. Je kunt het volledige album streamen via Apple Music.
Genoeg nieuwe kerstmuziek dus om deze donkere dagen door te komen! Je kunt alle tracks hieronder beluisteren, heb jij al een favoriet?categorie:

laatste nieuws

ZIEN: Rijk, “het broertje van Tim Hofman”, wordt de SUPERMARKT UITGEZET in nieuwe show!

Nieuws

BIZAR: Kanye West krijgt eigen datingsite en Taylor Swift fans zijn niet welkom!

Nieuws

BREAKING: Fifth Harmony is OVER

Muziek

ZIEN: Kendall Jenner zingt over haar VAGINA in nieuwe COLLAB met Ed Sheeran, Chris Brown, DJ Khaled en Lil Dicky!

Muziek

Ronnie Flex geeft grootste show OOIT!

Muziek

Chelsea Houska is ZWANGER van haar derde kindje en het wordt een…!

Nieuws

BINNENKORT: Spotify volledig besturen met je stem!

Nieuws

BREAKING: Marnie VERLAAT Geordie Shore

Nieuws