Major Lazer komt met een kerstnummer!??!

7 december 2016
Naast het feit dat onze eeuwige onvoorwaardelijke kerstliefde voor Wham! & Mariah voor altijd zal blijven bestaan, zijn we toch heel blij dat er nog steeds nieuwe kerstmuziek gemaakt wordt. Elk jaar zijn er weer artiesten die met een verassende kerstrelease komen en dat was dit jaar niet anders…
Zo heeft Major Lazer bijvoorbeeld een kersttrack uitgebracht! Diplo’s label Mad Decent kwam dit jaar voor de vierde keer met een kerstrelease (A Very Decent Christmas 4), met daarop de track ‘Christmas Trees’ van Major Lazer. Dat wordt lekker bouncen onder de kerstboom dit jaar!
Ook de 11-jarige Cruz Beckham heeft zich aan een kerstnummer gewaagd en bracht vanochtend zijn debuutsingle ‘If Every Day Was Christmas’ uit. Daarnaast lijkt het niet bij een kerstnummertje te gaan blijven. De kleine Beckham heeft namelijk getekend bij Scooter Braun, de manager van o.a. Justin Bieber en Martin Garrix
En wat is kerst zonder een kerstkoortje? Nou dat is wat Pentatonix ook dacht en ze hebben voor ons weer een heerlijk kerstalbum gemaakt! ‘A Pentatonix Christmas’ is hun derde kerstalbum met deze keer 11 tracks, even prachtig a-capella als altijd.
Ook The Killers hebben hun kersttradities voortgezet. Sinds 2006 brengen ze elk jaar een kerstnummer uit, waarvan de opbrengst naar Bono’s anti-aids stichting (RED) gaat.
Dit jaar hebben ze deze tracks gebundeld op hun album ‘Don’t Waste Your Wishes’, inclusief hun kerst-release van 2017: een cover van Bing Crosby’s ‘I’ll Be Home For Christmas’. Je kunt het volledige album streamen via Apple Music.
Genoeg nieuwe kerstmuziek dus om deze donkere dagen door te komen! Je kunt alle tracks hieronder beluisteren, heb jij al een favoriet?categorie:

laatste nieuws

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news