Famke Louise is co-host van de MTV EMA Pre-Party 2019

De MTV EMA staat voor de deur en daarmee ook de MTV EMA Pre-Party die maandag 28 oktober in het WestergasTheater in Amsterdam plaats zal vinden. Een avond gevuld met muziek, optredens en natuurlijk de uitreiking van die felbegeerde MTV Best Dutch Act Award. De avond is natuurlijk niet compleet zonder twee hosts. Dit jaar zal namelijk MTV presenter Kay Nambiar worden vergezeld door niemand minder dan… Famke Louise!

Dit zal de eerste keer zijn dat Famke Louise het podium zal betreden als presentatrice in plaats van performer. "Ik vind het spannend, maar super vet om dit te mogen doen. Samen met Kay gaan we er echt een topavond van maken" laat Famke weten. Een avond die je dus niet wil missen.

Famke Louise maakte haar presentatieklus bekend aan Kay in de nieuwste aflevering van Me, Myself & Kay. Nog niet gezien? Kijk hieronder de video terug.

Vergeet niet dat je nog minder dan drie weken hebt om op mtvema.com op je favoriete MTV Best Dutch Act te stemmen. Wil jij live zien of Nielson, Josylvio, Snelle, Yung Felix of Maan er met de award van het jaar vandoor gaat? Klik hier om tickets te winnen.