Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

8 november 2018
 Ariana Grande heeft het de afgelopen jaren echt niet makkelijk gehad. Op 22 mei 2017 trad ze op in de Manchester Arena waar een terrorist een zelfgemaakte bom liet ontploffen en er hierdoor meerdere slachtoffers vielen. Deze gebeurtenis heeft veel indruk gemaakt op de 25-jarige zangeres. Afgelopen september is daarnaast haar ex Mac Miller overleden aan een overdosis en alsof dat nog niet genoeg ellende was, is haar verloving met Pete Davidson onlangs verbroken. Ariana heeft dus veel tegenslagen gehad en onlangs aangegeven wat tijd voor zichzelf te willen nemen.
Maar, she is back! Ari heeft eergisteren een nieuw nummer uitgebracht; 'thank u, next', wat eigenlijk een liefdesbrief is voor haarzelf. Ze is in het nummer erg open over haar relaties met onder andere Big Sean, Pete Davidson en Mac Miller, die ze wil bedanken omdat zij haar allemaal op verschillende manieren hebben laten groeien. Ze zingt dan ook; "Eén heeft me liefde geleerd, iemand heeft me geduld geleerd en iemand heeft me pijn geleerd en nu ben ik fantastisch."
Ariana performde het nummer een paar dagen geleden tijdens The Ellen DeGeneres Show. Er gebeurde trouwens nog iets tijdens dit optreden: toen ze op een stoel ging staan en ze daar vervolgens vanaf stapte struikelde ze (zie video hieronder op 1:18). Op dat moment riep ze dan ook hard "oh my god" en kon vervolgens tijdens het hele nummer haar lach niet meer inhouden. Gelukkig herpakte Ari zich snel en bleef ze performen als een pro:
Ariana gaat ondanks alles gewoon door, want het lijkt er namelijk op dat ze in haar nieuwe videoclip van het nummer 'Breathin', die woensdag is uitgekomen, de songtitels van haar nieuwe album heeft onthuld. In de clip begint ze zingend in een bar en staat daarna in een menigte op Union Station in Los Angeles waar mensen hun trein of bus proberen te halen. Op het bord met de vertrektijden staan verschillende titels als 'needy', 'remember' en 'imagine' (zie video hieronder op 1:23). Zouden dit dan echt de songtitels zijn van haar nieuwe album? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze weer een nieuwe plaat dropt. We love you Ari <3
categorie:

laatste nieuws

Zien Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news