Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

8 november 2018
 Ariana Grande heeft het de afgelopen jaren echt niet makkelijk gehad. Op 22 mei 2017 trad ze op in de Manchester Arena waar een terrorist een zelfgemaakte bom liet ontploffen en er hierdoor meerdere slachtoffers vielen. Deze gebeurtenis heeft veel indruk gemaakt op de 25-jarige zangeres. Afgelopen september is daarnaast haar ex Mac Miller overleden aan een overdosis en alsof dat nog niet genoeg ellende was, is haar verloving met Pete Davidson onlangs verbroken. Ariana heeft dus veel tegenslagen gehad en onlangs aangegeven wat tijd voor zichzelf te willen nemen.
Maar, she is back! Ari heeft eergisteren een nieuw nummer uitgebracht; 'thank u, next', wat eigenlijk een liefdesbrief is voor haarzelf. Ze is in het nummer erg open over haar relaties met onder andere Big Sean, Pete Davidson en Mac Miller, die ze wil bedanken omdat zij haar allemaal op verschillende manieren hebben laten groeien. Ze zingt dan ook; "Eén heeft me liefde geleerd, iemand heeft me geduld geleerd en iemand heeft me pijn geleerd en nu ben ik fantastisch."
Ariana performde het nummer een paar dagen geleden tijdens The Ellen DeGeneres Show. Er gebeurde trouwens nog iets tijdens dit optreden: toen ze op een stoel ging staan en ze daar vervolgens vanaf stapte struikelde ze (zie video hieronder op 1:18). Op dat moment riep ze dan ook hard "oh my god" en kon vervolgens tijdens het hele nummer haar lach niet meer inhouden. Gelukkig herpakte Ari zich snel en bleef ze performen als een pro:
Ariana gaat ondanks alles gewoon door, want het lijkt er namelijk op dat ze in haar nieuwe videoclip van het nummer 'Breathin', die woensdag is uitgekomen, de songtitels van haar nieuwe album heeft onthuld. In de clip begint ze zingend in een bar en staat daarna in een menigte op Union Station in Los Angeles waar mensen hun trein of bus proberen te halen. Op het bord met de vertrektijden staan verschillende titels als 'needy', 'remember' en 'imagine' (zie video hieronder op 1:23). Zouden dit dan echt de songtitels zijn van haar nieuwe album? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze weer een nieuwe plaat dropt. We love you Ari <3
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Dit zijn de nieuwste kerstfilms die je moet zien

news

Nienke Plas releast single 'VRIJDAG' en de muziekvideo staat net online

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news

Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

news